Đole Đogani: Deca su moje najveće bogatstvo

Đole Đogani: Deca su moje najveće bogatstvo

Autor: | 25/01/2014

0


Kada je letos saznao da je njegova supruga Vesna u drugom stanju, Đole Đogani bio je u šoku, jer je do tada bio siguran samo da očekuje unuče. Naime, tom radosnom vešću obradovala ga je najstarija kćerka Silvija, koja se porodila prvog dana novembra. Svega dva meseca kasnije, u jeku novogodišnjih praznika, Đole je imao još jedan veliki razlog za veselje - ponovo je postao otac. Mala Laura, koja je na svet došla u noći između 4. i 5. januara, stigla je kući i preko noći promenila život popularnog densera.
- Sada je pravi trenutak da napišemo novu pesmu „Prvo tata, pa deda, pa opet tata“ i da u stihove obavezno ubacimo neki moj biser. Šalim se, zaista smo presrećni i još ne mogu da dođem sebi od uzbuđenja. Sve je proteklo u najboljem redu, a beba je od lekara dobila čistu desetku. Na rođenju je imala tri kilograma i petsto grama, a dugačka je pedeset jedan centimetar. Laura je preslatka, još nije počela da budi komšiluk, ali iz iskustva znam da i to uskoro sledi - našalio se srećni otac, istakavši da tek sprema veliko slavlje, jer nikako nisu uspevali da se na jednom mestu okupe svi članovi njegove velike porodice. Najstarija kćerka Silvija bila je zauzeta obavezama oko svoje bebe. Mlađa Marinela spremala se za nastup u „Iks faktoru“, a Vesna je sa Laurom bila u porodilištu do sredine protekle sedmice.
Prinovi se najviše obradovao sedmogodišnji Adriano. Jedva je dočekao da je mama i tata dovedu kući, pa se sada ne odvaja od nje. Kada je Vesna bila trudna, sve vreme joj je nežno ljubio stomak, govoreći kako će sestru voleti najviše na svetu. Ponaša se kao pravi mali vitez, s ponosom ističe Đole, koji je četiri dana, koliko je njegova supruga bila u bolnici, proveo kupujući stvari za bebu. Jedna od prvih čestitki stigla mu je već narednog dana ujutro od bivše supruge Slađane Delibašić, koja je rekla da joj je izuzetno drago što su sada svi zajedno bogatija, srećnija i veća porodica.
- U braku sa Slađom dobio sam dve kćerke, sa Vesnom imam sina, ali moram da priznam da sam ovog puta priželjkivao devojčicu. Deca su moje najveće bogatstvo, mnogo ih volim, a ta sreća nema cenu - kaže jača polovina plesnog dvojca, koga prijatelji zafrkavaju što je ponovo postao „čale“. U njegovom domu uvek je veselo, i zato često govori kako je saga o Đoganijevima dostojna neke dobre holivudske komedije iz više nastavaka.
- Čekaju me nove cucle i pelene. Iako već imam prilično iskustva, moram da priznamda je svaki put drugačije. Kada se Silvija rodila pre dvadeset pet godina, bio sam mnogo mlađi, ali potpuno svestan odgovornosti koje roditeljstvo nosi. Mogu slobodno da kažem da me je svako dete nekako podmladilo. Činjenica da stvaraš novi život i da moraš da ga izvedeš na pravi put nosi posebnu draž i energiju.
Porodična manufaktura Đogani bila je aktivna sve dok Vesna nije ušla u sedmi mesec. Doktori su joj savetovali da bude što više u pokretu, ali nastupe su sveli na minimum i išli samo na kratka putovanja. Ovoga puta morala je više da se pazi, budući da je ne tako davno imala spontani pobačaj.
- Vesna se oseća odlično, drugi porođaj bio je mnogo lakši jer je već znala šta je čeka. Mnogo smo želeli još jedno dete i srećni smo što nam se san ostvario. Pre dve godine izgubili smo bebu, kada je Vesna bila u četvrtom mesecu, što je veoma emotivno doživela i teško podnela. Ne znamo kada ćemo se vratiti poslu, niti to planiramo sledećih meseci, jer sada je potrebno da budemo uz Lauru. Tu je i Adriano, a sreća naše dece nam je najvažnija - naglašava popularni denser.

Piše: Snežana Ilić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti