Maja Nikolić: U šoku nakon napada bivše devojke svog verenika

Maja Nikolić: U šoku nakon napada bivše devojke svog verenika

Autor: | 24/01/2014

0

Maja Nikolić (38) potpuno je van sebe. Život joj se, kako kaže, pretvorio u pakao. Neprijatne epizode se samo ređaju, pa se oseća kao da je upala u horor film. Osim što se sa bivšim suprugom Vukom Kandićem sudi oko sina Lazara, pre neki dan u jednoj ulici u Žarkovu, dok je sa mlađim sinom izlazila iz dečje igraonice, na nju je fizički nasrnula, kako tvrdi, Katarina - Kaja Ješić, bivša devojka njenog verenika Alena Savića. Krenula je pevačicu da udara, čupa i grebe pred zgranutim mališanom. Iako ne živi u Srbiji, kada je čula da je Maja trudna sa njenim bivšim, dojurila je u Beograd i počela da je proganja.
- Moj Lazar je bio u šoku. Pitao me je: "Mama, šta hoće ova teta?" Samo sam ga zagrlila i zaštitila. Izgrebala me je po licu, vratu, grudima... U blizini me je čekala moja drugarica Sanja u automobilu i sve je videla. Nije ni stigla da reaguje sve se desilo vrtoglavom brzinom. Katarina Ješić je mala, sitna, mršava lako sam mogla da izađem na kraj sa njom, ali samo mi je bilo važno da zaštitim Lazara. Još sam u šoku i ne mogu da dođem k sebi - iskrena je Maja.

Šta ste preduzeli?

- Otišla sam odmah u policiju i prijavila je, iako je ona pobegla u Kanadu. Pozvala sam njenog oca u Kalgariju gde živi i zamolila ga da razgovara sa njom, da je urazumi i da joj kaže da me ostavi na miru. Bila je u Beogradu dvadesetak dana i trudila se da mi na sve moguće načine zagorča život. Već me je jednom fizički napala, ali tada sam bila sa Alenom koji me je zaštitio. Međutim, on je otputovao za Holandiju zbog rođendana svog sina Marka.

Čime ste izazvali njen gnev?
- Ničim! Verovatno time što smo se Alen i ja verili, što smo srećni. Njih dvoje su dve godine živeli zajedno, ali njemu nisu padali na pamet ni veridba, ni venčanje s njom. Ona je proganjala i njegovu bivšu suprugu Sandru. Očigledno da žena ne može da se oslobodi mržnje i besa prema meni zbog toga što se nije udala za Alena. Zbog nje se osećam kao da sam u horor filmu. Ali, nadam se da će je policija privesti čim ponovo kroči na teritoriju Srbije ili Bosne.

To nije jedini problem koji imate. Tu je i suđenje sa bivšim mužem Vukom Kandićem oko vašeg zajedničkog sina Lazara?
- I to je horor priča, moja najveća rana. Proces traje već četiri godine, a ja sam starateljstvo nad Lazarom izgubila pre dve i po godine. Spadam u jedan procenat žena na svetu koje trpe najveću nepravdu koju jedna majka može da trpi - da ne bude sa svojim detetom. Lazara imam pravo da vidim dva puta nedeljno do pola devet uveče i dva vikenda mesečno. Borim se za to da više vremena mogu da provedem sa svojim sinom. Gospođa sudija, koja i sama ima dvoje dece, može da pretpostavi koliko mi je teško jer je i sama majka. Ali zbog netrpeljivosti koju gaji prema meni oglušuje se i o nalaze sudskih veštaka po kojima sam odgovorna majka, po kojima je za dete u tom uzrastu izuzetno važno da bude sa majkom.

Možete li da se dogovorite sa bivšim suprugom Vukom Kandićem oko Lazara?

- Nikako, on se drži sudske odluke. Kada se ponovo oženio i dobio drugo dete pre godinu i po dana nadala sam se da će postati razumniji, da ćemo moći da popričamo, da se dogovorimo, ali uzalud, ništa se nije promenilo. Ja svog starijeg sina Novaka gajim sama već 17. godina. Za to vreme od njegovog oca, a mog prvog muža, nisam dobila ni dinara alimentacije. Ma kažem vam, strašno mi je.

Izvor: vesti-online
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin