Din MekDermot: Suprug Tori Speling na rehabilitaciji

Din MekDermot: Suprug Tori Speling na rehabilitaciji

Autor: | 24/01/2014

0

Din MekDermot, suprug Tori Speling, potvrdio je glasine da se prijavio u ustanovu za rehabilitaciju. On se u zvaničnom saopštenju izvinio porodici zbog svojih grešaka i bola koji im je izazvao. Već neko vreme šuška se da je slavni par na ivici razvoda pošto su se pojavile glasine da je Din prevario svoju suprugu. Iako se oni nisu oglašavali tim povodom, mnogi su njegovo saopštenje shvatili kako priznanje krivice.
- Iskreno mi je žao zbog grešaka koje sam napravio i zbog bola koji sam izazvao svojoj porodici. Preuzimam punu odgovornost za svoja dela i dobrovoljno sam se prijavio u centar za lečenje kako bih rešio neke zdravstvene i lične probleme. Zahvalan sam što ću dobiti pomoć koja mi je potrebna kako bih postao suprug i otac kojeg moja porodica zaslužuje - naveo je on.
Mediji su preneli da se Din leči od zavisnosti od seksa, a da je njegovoj supruzi Tori i njihovoj deci i dalje dozvoljeno da ga posećuju u ustanovi.
Glasine o glumčevom neverstvu pojavile su se kada je žena po imenu Emili Gudhend u medijima ispričala da je upoznala Dina u Torontu tokom snimanja filma "Chopped Canada", te da je sa njim provela dve večeri.
Din i Tori imaju četvoro dece: šestogodišnjeg Liama, petogodišnju Stelu, dvogodišnju Heti i godinu dana starog Fina.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još