Hju Hefner i Kristal Haris: Proslavili godišnjicu braka

Hju Hefner i Kristal Haris: Proslavili godišnjicu braka

Autor: | 23/01/2014

0

Hju Hefner i njegova supruga Kristal Haris proslavili su godinu dana braka žurkom u "Plejboj" vili. Osamdesetsedmogodišnji medijski mogul i njegova 60 godina mlađa supruga venčali su se u novogodišnjoj noći 2012. godine, pa su za doček 2014. godine organizovali proslavu godišnjice.
- Proslavili smo kod kuće, jer smo imali novogodišnju žurku, a venčali smo se za prošlu Novu godinu. Morala sam da ustanem u četiri ujutru narednog dana, pa žurka nije bila previše luda. Hef i ja smo se samo družili sa prijateljima, bilo je to ležerno veče - rekla je Kristal i otkrila kakve je poklone razmenila sa suprugom.
- On mi je poglonio dve tuce ruža i lepu čestitku. Ja sam za njega napravila album sa slikama iz naše prve godine braka.
Ubrzo nakon proslave godišnjice, Kristal je drastično promenila svoj izgled i ofarbala svoju plavu kosu u tamniju nijansu, što se nije svidelo njenom suprugu.
- Kada sam došla kući i pitala kako mu se dopada moja frizura, odgovorio mi je: "Kada ćeš ponovo biti plavuša?" - priznala je ona.

Autor: Life Content

Foto: Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti