Iva Smiljanić: Nova voditeljka emisije "Ekskluziv"

Iva Smiljanić: Nova voditeljka emisije "Ekskluziv"

Autor: | 20/01/2014

0


Televizisko lice Iva Smiljanić novo je pojačanje emisije o poznatima „Ekskluziv“. Nakon nekoliko meseci redakcijskog rada Iva je stala pred kamere, te će uz koleginicu Jelenu Žeželj informisati gledaoce o najakutelnijim dešavanjima na domaćoj i svetskoj džet-set sceni.

Jelena i Iva nasledile su svoje koleginice Danijelu Buzurović i Jovanu Simonović koje su na porodiljskom i trudničkom bolovanju. Nakon bejbi buma u redakciji, Žeželjeva je preuzela ulogu glavnog voditelja, a njoj se od ponedeljka pridružila i Iva koja se već uklopila u ceo tim.

- Radujem se povratku na male ekrane. Moram da priznam da sam se uželela voditeljstva. Već četiri meseca radim u sjajnom timu emisije Exkluziv, a sada ću sa koleginicom Jelenom Žeželj najavljivati ekskluzivne vesti iz života poznatih koje svakodnevno snimamo. Zadovoljstvo je raditi posao koji najviše volite na prvi i pravi način. Do gledanja! - rekla je simpatična voditeljka čije nam je lice već odavno poznato.

Televizija je Ivina ljubav od sedme godine. Njeno prvo televizijsko iskustvo bilo je u Novom Sadu u dečjoj emisiji „Zvrk“. Kao Beograđanka putovala je svake nedelje, a producenti su brinuli o mladoj TV nadi. Sa 9 godina upisala je i školu glume Nenada Neše Nenadovića sa kojim je snimala dečje emisije „Znam i ja ponešto“, a gošće su joj bile uspešni glumci, sportisti, pevači... Radila je na TV Most, prvoj dečijoj televiziji „Kanal D“, Pink televiziji..

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin