Kejt Mos: Velika žurka na privatnom ostrvu povodom 40. rođendana

Kejt Mos: Velika žurka na privatnom ostrvu povodom 40. rođendana

Autor: | 16/01/2014

0

Kejt Mos proslaviće danas svoj 40. rođendan na velikoj žurki koju je organizovala na privatnom ostrvu Ričarda Brensona, Nekeru, u Karibima. Slavlju će prisustvovati veliki broj njenih prijatelja, uključujući dizajnerku Sejdi Frost, koja je na Instagramu objavila fotografije sa ovog rajskog ostrva. Kada se Kejt vrati u svoj dom u Londonu, tamo će je sačekati brojna iznenađenja, pošto su njene asistentkinje juče viđene kako unose brojne poklone i balone koji su na manekenkinu adresu stigli iz raznih krajeva sveta.
Inače, ostrvo Ričarda Brensona popularna je destinacija za odmor mnogih slavnih ličnosti, koje uživaju u privatnosti koju ono nudi, pošto su na njemu boravili zvezde poput Harija Stajlsa, Bredlija Kupera i princa Harija. Poznato je da nedelju dana na Nekeru košta oko 280.000 funti.
Kejt, koja je udata za frontmena grupe "The Kills" Džejmija Hinsa, navodno će nakon povratka sa odmora najpre neko vreme boraviti u Parizu. Naime, njen pet godina stariji suprug želi britanskoj lepotici da pokloni stan u francuskoj prestonici, i za to je, prema rečima izvora, spreman da izdvoji veliku sumu novca. Hins se na ovaj korak odlučio pošto je navodno bio inspirisan temom njene rođendanske žurke - Marijom Antoanetom.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin