Džoni Dep i Amber Herd: Veridba u tajnosti

Džoni Dep i Amber Herd: Veridba u tajnosti

Autor: | 15/01/2014

0


Iako se trude da svoju vezu čuvaju daleko od očiju javnosti, izgleda da su Džoni Dep i Amber Herd ne svojom voljom otkrili kako su vereni! Naime, 27-godišnja glumica je u ponedeljak uveče viđena prilikom odlaska na večeru u Los Anđelesu, a tom prilikom na ruci je nosila dijamantski prsten.
Po svemu sudeći, Dep je spreman za svoj drugi brak, nakon razvoda od Lori En Anderson i raskida dugogodišnje veze sa Vanesom Paradi.
Amber i Džoni upoznali su se kada su zajedno snimali "The Rum Diary", 2011. godine, ali su svoju romansu priznali tek 2012, kada je Dep raskinuo sa Vanesom, sa kojom ima kćerku Lili Rouz (14) i sina Džeka (11). Njihova romansa od početka nije tekla glatko, pa su već posle nekoliko meseci raskinuli, navodno zbog želje biseksualne Amber da ne bude u vezi. Ipak, nakon što joj je Džoni slao pesmu napisanu samo za nju i buket ruža, svakodnevno tokom mesec dana, ona je rešila da mu pruži još jednu priliku.
Džoni je nakon pomirenja kupio privatno ostrvo, Little Hall's Pond, a jednu plažu nazvao je po svojoj devojci - Amber's Cove.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još