Sara Trajanović: Još jednom ističe da neće ostvariti romansu sa Ivanom Marinkovićem

Sara Trajanović: Još jednom ističe da neće ostvariti romansu sa Ivanom Marinkovićem

Autor: | 14/01/2014

0

Sara Trajanović, manekenka i učesnica rijaliti šoua Farma 5, rekla je da posle raskida sa Akijem Markovićem nije zvala Ivana Marinkovića, s kojim je na imanju u Lisoviću provodila najviše vremena, i da nikada neće biti sa njim u emotivnoj vezi.

- Nisam zvala Ivana niti sam se čula sa njim posle raskida sa Akijem. Ne poričem da smo na Farmi bili skoro nerazdvojini i da smo se najviše družili i u većini slučajeva bili uporište jedno drugom, ali on i ja nikada nećemo biti u emotivnoj vezi i ne družimo se - rekla je Sara, koja je posle dvonedeljne veze raskinula sa mladom Zvezdom Granda zbog pritiska medija i obaveza koje njih dvoje imaju.

- Aki je stvarno divan dečko. Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška reč među nama niti je bilo svađe - rekla je Trajanovićeva.

Manekenka je otkrila da prvo želi da se posveti učenju i da vidi koje su njene obaveze na fakultetu i da od ispita koje je čekaju zavisi njen dalji manekenski posao.

- Prvo moram da vidim na fakultetu kakve su mi obaveze i kada će ispiti, pa tada mogu da vidim da li ću i kada otići na put. Indija je u planu, a možda i iskrsne neka bliža država- rekla je Sara koja studira odnose sa javnošću na Megatrendu.

Izvor: Kurir

Foto: RTV Pink

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još