Jelena Bačić Alimpić: Predah u domu sa najmilijima nakon stresne godine

Jelena Bačić Alimpić: Predah u domu sa najmilijima nakon stresne godine

Autor: | 14/01/2014

0


Pošto je pre više od mesec dana odlučila da napusti televiziju „Pink“, novinarka Jelena Bačić-Alimpić potpuno se posvetila pisanju i nedavno je završila svoj treći roman „Poslednje proleće u Parizu“, koji će izdati „Laguna“. Poznata Novosađanka predstojeće praznike provešće odmarajući se sa suprugom Miroslavom, sinom Markom i kćerkom Dunjom u njihovom porodičnom domu.

- Svoj treći roman pisala sam oko dve godine, a nedavno sam završila rukopis i potpisala ugovor sa mojom izdavačkom kućom „Laguna“. Oni su našu saradnju okarakterisali kao najznačajniju za 2014. godinu, što za mene predstavlja veliku čast, a po mom skromnom mišljenju napisala sam svoj najsnažniji roman do sada. Promocija će biti na proleće, u skladu sa naslovom knjige - tvrdi Jelena, koja je poslednjih mesec dana imala izuzetno stresan period.

- Čitava 2013. godina mi je bila ispunjena stresom i tenzijom, ali se sada svakim danom osećam bolje i nadam se da ću u 2014. biti mnogo rasterećenija i da ću konačno pronaći svoj mir. Odlučila sam da praznike provedem u krugu porodice, tačnije u svom domu, uz mnogo hrane i u pidžami. Mnogo se radujem tom odmoru sa najbližima. Iako imam ponude za nove poslovne projekte, odlučila sam da sve pregovore odložim za drugu polovinu januara, jer želim da se pre donošenja bilo koje odluke odmorim u društvu najmilijih - zaključuje Jelena.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još