Četiri modna saveta za odlazak na venčanje

Četiri modna saveta za odlazak na venčanje

Autor: | 09/01/2014

0

Kada dođe vreme za odlazak na venčanje nekog bližnjeg, iako se radujete tom događaju, problem koji vas uvek proganja je - šta obući? Izbegnite višesatno sedenje pred ormarom i sledite neke od ova četiri fashion saveta.

Venčanje na otvorenom

Venčanje na otvorenom asocira na svež vazduh, sunce i zabavu, pa se u skladu sa time treba i obući. Za predstojeći period, odaberite veselu haljinu cvetnog printa do kolena. Ako je venčanje pak na jesen, verovatno će vam biti neophodne i crne najlon čarape, kako biste se prilagodile hladnijem vremenu.

Svečano venčanje

Za odlazak na ovakav tip venčanja potrebno je imati elegantnu haljinu. Ipak, da ne biste izgledali uštogljeno i ukočeno, poigrajte se malo s modnim dodacima koji mogu osvežiti celu kombinaciju. Moderna haljina peplum kroja koja seže do kolena obogaćena brokatom savršen je odabir. Brokat se odlično slaže sa bordo nijansama, te možete odabrati i bordo sako. Cipele svakako moraju da budu one s visokom potpeticom. Torbica i minđuše zanimljivog oblika daće završni akcenat.

Glamurozno venčanje

Bez ustručavanja posegnite za glamuroznim i upadljivim modnim komadom. Duga svečana haljina je uvek dobro rešenje, mada se možete odlučiti i za haljinu do kolena. Još ako je na nekim mestima prekrivena izazovnom čipkom, bićete zvezda večeri. Uz dugu haljinu neizbežene su vrtoglave potpetice, a ostatak modnih dodataka mora, naravno, biti upečatljiv. Odaberite clutch torbicu, a stajling zaokružite sjajnom ogrlicom.

Hipstersko venčanje

Venčanje u hipsterskom stilu poseban je događaj, pa zahteva i poseban stajling. Odaberite trendi odeću koja vam je udobna, jer morate biti spremni na celovečernji provod na plesnom podijumu. Šarena strukirana haljinica u kombinaciji sa kratkom jaknicom može odlično poslužiti, kako za večernje, tako i za dnevne izlaske.

Tekst: Life Content

Izvor: Tportal.hr

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin
Tagovi: venčanje