Ana Nikolić i Vlada Mandić obnovili romansu

Ana Nikolić i Vlada Mandić obnovili romansu

Autor: | 04/01/2014

0


Ana Nikolić i Vlada Mandić obnovili su emotivnu vezu, te su i u novu godinu ušli zajedno, i to u hotelu „Hajat“, gde je pevačica nastupala u najluđoj noći.

- Vlada i Ana su u vezi tek nekoliko meseci, ali to kriju od javnosti. Budući da su imali loše iskustvo kada su mediji u pitanju i da su tek nedavno raskrstili sa svojim bivšim ljubavnicima, ona sa Ćazimom Osmanijem, a on sa glumicom Marijom Petronijević, rešili su da o svojoj vezi ćute. Iako je nedavno u javnost procurila informacija da su obnovili romanu, kao i da se Ana nedavno preselila u zgradu u kojoj živi Vlada, oni ne žele da potvrde te navode. Dogovorili su se da ćute o taj dogovor oboje poštuju - ispričao je izvor blizak paru.

Ipak, kada je Ana dogovorila da peva za doček u Beogradu, jedan od najpopularnijih srpskih neženja odlučio je da te večeri bude uz svoju dragu.

- Čim je Ana donela odluku, Vlada je uplatio doček u „Hajatu“. Okupio je svoju ekipu, na čelu sa svojim najboljim prijateljem, rukometašem Ljubom Jovanovićem i rezervisao centralni sto u sali - zaključuje izvor.

Kako saznajemo, rukometaš nije skidao pogled sa pevačice, ali su, ipak, diskreciju zadržali, pa se nisu poljubili u ponoć.

Ana nije do sada dala nikakav komentar povodom najluđe noći i ovih navoda, dok je njen brat Marko samo ukratko prokomentarisao:

- Mi smo tamo otišli i odradili posao - a sa druge strane, rukometaš je vešto izbegao da odgovori na pitanje kako se proveo za doček uz novu devojku.
- Ušao sam u ovu godinu bez tenzije, nadam se da će mi biti bolja od svih prethodnih, kako na poslovnom tako i na ljubavnom i porodičnom planu - rekao je Mandić.

Pevačica je tokom večeri na poklon od rukometaša dobila plavu ružu, koju je prihvatila uz osmeh.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin