Nemanja Stevanović: Jelena je moja idealna polovina

Nemanja Stevanović: Jelena je moja idealna polovina

Autor: | 29/12/2013

0

Pevač Nemanja Stevanović, koji se poslednjih godina izdvojio kvalitetnim muzičkim numerama kao što su "Neko poput tebe" i "Ti, prelepa ženo", odlučio je da naredne godine stane na "ludi kamen". Krajem novembra zaprosio je svoju devojku Jelenu Filipović, lepu studentkinju univerziteta "Megatrend", koja se bavi i manekenstvom. Bez velike pompe, u intimnoj atmosferi, poznati muzičar je svojoj partnerki, sa kojom je nešto duže od dve godine u vezi, poklonio pažljivo birani prsten.
- Spadam u ljude koji ne vole spektakle, pa sam odlučio da Jelenu zaprosim u našem domu i da taj trenutak bude intiman. Pripremao sam se za taj čin i uspelo mi je da iznenadim svoju devojku, što mi je jako drago. Dok sam joj stavljao prsten na desnu ruku ona je pustila suze radosnice, što se u ovakvim prilikama i može očekivati - otkriva budući mladoženja.
Stevanović ističe da je imao dovoljno vremena da shvati da je u svojoj partnerki pronašao srodnu dušu, a pošto i ona deli njegovo mišljenje, ne postoje razlozi za odlaganje braka. Ovaj zgodni par neko vreme živi na istoj adresi, tako da se njihova veza ni na koji način ne razlikuje od braka nekog mladog para.
- Jelena i ja se odlično slažemo i mislim da ne postoji razlog da odlažemo sklapanje braka. Ja ću naredne godine napuniti trideset dve, vreme mi je za ženidbu. Razlog zašto se venčavamo nije njena trudnoća već što smatramo da smo jedno u drugome pronašli idealnu polovinu. Naša veza besprekorno funkcioniše - iskren je Nemanja.
Zaljubljeni par već je počeo da razmišlja o njihovom venčanju i imaju jasnu sliku kako bi trebalo da izgleda.
- Ni Jelena ni ja ne želimo veliku svadbu. Hteli bismo da to bude svečanost na kojoj ćemo ugostiti naše prijatelje i bliske rođake. Sve će biti besprekorno uređeno, a ja ću se potruditi da svima budem dobar domaćin i da svaki gost ode sa veselja punog srca i sa lepim uspomenama. Smatram da je to lepše nego veliko slavlje sa pet stotina zvanica, od kojih polovinu sigurno ne bih stigao ni da pozdravim - priča Nemanja koji će uskoro odrediti tačan dan kada će se zavetovati na večnu ljubav.
- Za sada nemamo tačan datum, ali znamo da će svadba biti na proleće sledeće godine, sa prvim lepim danima. Postoji ideja da se venčamo baš na moj trideset drugi rođendan, 1. marta, ali još nismo doneli konačnu odluku.
Roditelji zaljubljenog para i njihovi bliski prijatelji obradovani su vešću da će svoju ljubav i zvanično krunisati brakom. Pre nego što započne pripreme za najvažniji dan u svom životu Nemanju očekuju mnogi nastupi i druge poslovne obaveze, a jedan od najvažnijih koncerata biće za doček Nove godine.
- U novogodišnjoj noći pevaću u Banjaluci, ali Jelena neće biti sa mnom pošto ne praktikujemo da me prati na nastupima. Razdvajam privatni od poslovnog života. Planiram da novu numeru objavim tek u narednoj godini, a to će se najverovatnije dogoditi na proleće - zaključuje Stevanović.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin