Lepa Brena i Slobodan Živojinović: Naš najveći cilj je opstanak porodice

Lepa Brena i Slobodan Živojinović: Naš najveći cilj je opstanak porodice

Autor: | 29/12/2013

0

Kada su se 7. decembra davne 1991. jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, Lepa Brena i Slobodan Živojinović znali su u šta se upuštaju, kakve su im profesije, koliko su sebični i koliko spremni da u brak ulože sebe.
- Nije bilo laži, nije bilo prevare, igrali smo otvorenih karata - objasnila je jednom prilikom slavna pevačica.
Danas, dvadeset dve godine kasnije, poznati supružnici jedan su od najskladnijih parova javne scene, roditelji su tri odrasla sina, ali i odličan primer da je između porodice i karijere moguće uspostaviti ravnotežu.
- Da za brak postoji udžbenik ili recept, verovatno bi ga se svi pridržavali. Pošto za tako nešto još nisam čula, Boba i ja smo na sopstvenom iskustvu gradili vezu. Nije nam bilo ni lako ni jednostavno i zato smo oboje mudro čuvali ono što zaista vredi. Naš najveći cilj bio je i ostao opstanak porodice - kaže folk zvezda.
Za razliku od minulih godina, kada su jubileje ljubavi obeležavali spektakularnim zabavama, zaokupljeni brojnim poslovnim obavezama, ovoga puta to su učinili tek intimnom večerom sa bliskim prijateljima. Pevačica je tom prilikom od supruga dobila dve karte za Bali, a za magazin "Hello!" otkrila je zašto prve dve decenije svog braka smatra neozbiljnim:
- Za sve to vreme Boba i ja zajedno smo sazrevali, smejali se i plakali, radovali se i patili, podizali decu. Dvadeset godina prošlo je kao tren, a zapravo je reč o čitavoj jednoj mladosti. Sinovi su nam odrasli i samo po tome vidimo da nismo od juče zajedno. I Boba i ja na život gledamo sa odgovorne distance, ali smo istovremeno i veoma infantilni i zaista se sjajno zabavljamo.
Nekadašnji teniser i njegova supruga, jedna od najsjajnijih jugoslovenskih zvezda, ostvareni su na svim poljima, ali ne kriju da žale što pored tri naslednika nisu dobili i žensko dete.
- Razgovarala sam sa Bobanom više puta na tu temu, imali smo sve uslove, ali na kraju je tako ispalo. Ne može čovek sve da ima - završava istinska folk zvezda.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin