Pola sata sa... Jelena Tomašević-Bosiljčić

Pola sata sa... Jelena Tomašević-Bosiljčić

Autor: | 28/12/2013

0


Pevačica Jelena Tomašević-Bosiljčić godinama pažljivo gradi muzičku karijeru, a saradnja sa našim najboljim kompozitorima i muzičarima omogućila joj je da otpeva neke od najlepših pesama. Više od dve godine uživa u skladnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, a njihova kćerka Nina dala je potpuno novi smisao njihovoj ljubavi i životu. Supružnici bi voleli da uskoro dobiju još jedno dete, a sudeći po reakcijama njihove kćerke i ona bi se obradovala proširenju porodice. S obzirom na to da je profesionalno angažovana, priznaje da retko ima slobodno vreme, ali da ne zapostavlja privatni život jer joj je porodica, iz koje crpi snagu za nove poduhvate, primarna. Jedan od njih bila je nedavna promocija Jeleninog novog spota za pesmu "Radio svira za nas" kada je okupila neke od najznačajnijih muzičara u našoj zemlji.

Nedavno ste promovisali spot koji ste snimili u Barseloni. Kakve uspomene ekranizacija numere „Radio svira za nas“ budi u vama?
- Uvek kada pogledam ovaj spot, u meni se probudi radost zato što je snimljen na putovanju u Barseloni. Obožavam taj grad jer je zaista magičan i nije bez razloga jedan od najlepših u svetu. Pored fantastične arhitekture oduševljava me njegova energija i opušteni i srdačni ljudi. Tokom četiri dana boravka predivno smo se proveli, a s obzirom na to da je pesma brza i radosna, mislim da smo u spotu uspeli da dočaramo i tu numeru, kao i grad u kome smo snimali.

S kim ste bili u Barseloni?

- U Španiju sam išla na poziv evrovizijskih fanova i tamo sam učestvovala na tribini na kojoj sam malo pričala sa obožavaocima tog takmičenja, a malo pevala. Sa mnom su bili i moji saradnici sa kojima sam radila spot, kao i moj suprug Ivan. Imali smo društvo, pa se u mom spotu pojavljuje poznati španski muzičar Aranaut Đordani, prijatelj mog druga iz Kragujevca, koji je takođe talentovani muzičar i predaje na muzčikom konzervatorijumu u Barseloni.

Kako se Ivan proveo u Barseloni?
- I Ivan je oduševljen gradom, bilo nam je prelepo, i sada kada gledamo spot, sećamo se magičnih trenutaka koje smo tamo proveli.

Koliko imate slobodnog vremena i kako ga najradije provodite?
- Poslednjih meseci imam malo slobodnog vremena jer snimam novi album, a osim toga mnogo nastupam. Kada nemam posla, najradije spavam jer mi san najviše nedostaje i, naravno, uživam u trenucima provedenim sa suprugom i našom kćerkom.

Nina će uskoro napuniti dve godine, planirate li da joj upriličite rođendansku proslavu?

- Slavlje je obavezno jer je to najvažniji datum u našoj porodici, a pošto je to u januaru još nismo počeli sa pripremama.

Nedavno ste otkrili da planirate proširenje porodice, da li biste voleli da se to dogodi već naredne godine?
- Mnogi me to pitaju u poslednje vreme, ali takve stvari se i planiraju i ne planiraju. Naravno da bismo Ivan i ja želeli još dece, mislim da takve želje ima svaki mladi par, ali to je opet i božja volja.

Da li bi i Nina volela da dobije brata ili sestru?
- Ona je još mala da bi nam tako nešto rekla, ali mislim da bi se mnogo obradovala bratu ili sestri. Ona obožava društvo i decu i uvek kada odemo u igraonicu ili kod prijatelja koji imaju decu, potpuno se oduševi i beskrajno je radosna. Sudeći po reakcijama, naša kćerka bi mnogo volela da dobije društvo.

Kako planirate da provede predstojeću Novu godinu?

- Prošle godine Nina je bila jako mala, nije imala ni godinu dana pa sam odlučila da ne radim već sam bila kod kuće sa njom i suprugom. Bilo nam je prelepo. Ovog puta još razmatram neke ponude, a i još vodim pregovore. Najsrećnija bih bila kada bi ponovo mogla da ostanem u krugu porodice, jer znam da bi mi tako bilo najlepše, ali možda odlučim i da radim.

Tekst: Ivana Nikolić
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti