Ivan Ivanović: Uživanje sa kćerkom Stašom na Maldivima

Ivan Ivanović: Uživanje sa kćerkom Stašom na Maldivima

Autor: | 28/12/2013

0


Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koja se emituje na televiziji "Prva", spas od niskih temperatura u Beogradu potražio je u toplijim krajevima sveta. Sa kćerkom Stašom popularni voditelj otputovao je na Maldive. Svoje oduševljenje lepotom Indijskog okeana Ivan je poželeo da podeli sa svojim pratiocima na "Tviteru", pa je na svom profilu postavio niz fotografija sa egzotičnih plaža ove ostrvske zemlje. Idiličan prizor izazavao je brojne komentare Ivanovićevih prijatelja na "Tviteru“, na koje je on u svom duhovitom maniru odgovarao.
- Ništa bolje nisam ni zaslužio - bio je jedan od Ivanovih komentara, koji je napisao ispod fotografije na kojoj se "šepuri" u kristalnoplavom moru. U sledećem komentaru voditelj se pohvalio kako trenutno leži na obali okeana i ispija koktel „pinakolada“.
Osim zabave u toploj vodi Indijskog okeana, Ivan i njegova kćerka Staša nisu propustili priliku da se oprobaju u tradicionalnom ritualu da u kasnim večernjim časovima hrane raže i male ajkule, u čemu većina turista uživa. Pun predivnih utisaka Ivanović se vratio kući. Da je ovo zaista srećan period njegovog života svedoči i nedavno objavljena vest da se njegov mlađi brat Ognjen, po profesiji stjuart, a našim gledaocima poznat po učešću u rijaliti šou-programu "Veliki brat", verio sa svojom devojkom Milicom Konjević. Svečani čin koji je obradovao porodicu poznatog voditelja desio se na na plaži „Plaja de Karmen“ u Meksiku.

Piše: Jelena Popović
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin