Kristina Radenković: Triput proslavila 33. rođendan

Kristina Radenković: Triput proslavila 33. rođendan

Autor: | 26/12/2013

0

Voditeljka popularnog kviza "Slagalica" na Radio-televiziji Srbije Kristina Radenković povodom trideset trećeg rođendana organizovala je veliku žurku za svoje prijatelje. Atraktivna plavuša slavila je nekoliko dana, a rođendanske želje zamislila je dok je gasila svećice na torti.
- Ove godine čak tri puta proslavljala sam rođendan, ali smatram da je to dobro pošto sam ušla u Isusove godine. Prvo sam posle premijere filma "Odumiranje" slavila na žurki svog prijatelja Branislava Trifunovića, koji je producent i glumac u tom ostvarenju. Narednog dana, na moj rođendan sa najbližim prijateljicama otišla sam na ručak, a prava žurka je organizovana tokom vikenda. Odlučila sam da to bude u "Red baru" jer je to mesto u kome se osećam kao kod kuće i sve važne datume proslavljam tamo. Imala sam dvadeset petoro gostiju sa kojima sam se provodila do ranih jutarnjih sati - počinje priču lepa Novosađanka.
- Dobila sam mnogo zanimljivih poklona, a uglavnom sam ih naručila. Sestra mi je poklonila ogrlicu sa ispisanim mojim imenom, a od jedne drugarice dobila sam narukvicu sa priveskom koji simbolizuje hrabrost. Od "Red bara" dobila sam tortu sa svećicama i, gaseći ih, zamislila sam želju koju ne mogu da otkrijem jer mi se u tom slučaju neće ostvariti - zaključuje Kristina.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin