Goca Tržan: U želji sa potomstvom, Raša i ja ćemo rešenje potražiti u Kini

Goca Tržan: U želji sa potomstvom, Raša i ja ćemo rešenje potražiti u Kini

Autor: | 25/12/2013

0


Egzotika istočne Azije oduvek je privlačila pevačicu Gocu Tržan, a zbog brojnih obaveza i nastupa do sada nije bila u prilici da poseti ovaj deo sveta i bar malo se upozna sa bogatim kulturnim nasleđem tog dela sveta. Nedavno, kockice su se konačno poklopile, pa je njena dugo sanjana želja postala realnost. U društvu svog verenika Radomira - Raše Novakovića, majka šestogodišnje kćerke Lene uživala je u čarima Kine, odnosno njenog glavnog grada Pekinga. Stanovnici i duh te metropole očarali su pop pevačicu i njenog izabranika, bubnjara u Gocinom bendu, te su se složili da će ubrzo ponovo posetiti najmnogoljudniju zemlju koja pleni kulturnim znamenitostima, bogatom istorijom i ljubaznim ljudima.
- Oduvek sam bila zaljubljena u kinesku kulturu. Njihova neobična, ali krajnje realna shvatanja života, lečenja i suštine čoveka godinama su predmet mog velikog interesovanja. Konačno se Raši i meni pružila prilika da posetimo ovaj deo sveta. Priliku smo zgrabili oberučke i istinski smo uživali - počinje razgovor za magazin „Hello!“ Goca Tržan, koja je sa izabranikom svog srca tokom ove posete Kini imala priliku da poseti brojne znamenitosti prestoničkog grada koji broji bezmalo petnaest miliona stanovnika.
- Boravili smo u Pekingu. Posetili smo „Zabranjeni grad, Tjenanmen“, mauzolej „Mao Cedungu“, ulicu „Wangfujing“, jezero Hou Hai, kao i druge stare ulice. Budući da ćemo se sigurno ponovo vratiti u ovaj predivan deo sveta, plan nam je da u sledećoj poseti Kini obavezno vidimo „Kineski zid“ i ostale zanimljivosti ove neobične zemlje - priča pop zvezda, ističući da su ona i njen partner ljubitelji istočnjačkih specijaliteta, što je bila odlična prilika da se prepuste hedonističkom isprobavanju najrazličitijih ukusa.
- Hrana u Kini je božanstvena. Ja, inače, obožavam azijsku kuhinju, tako da sam tamo baš uživala. Jeli smo pekinšku patku, koja je prava magija ukusa - ističe temperamentna tridesetdevetogodišnjakinja.
Pored mnogih arhitektonskih lepota koje sežu u vekove, zaljubljeni par je prijatno iznenađen gostoljubivošću i predusretljivošću Kineza. Jedino im je žao što nisu imali priliku da osete duh noćnog života.
- Ovog puta Raša i ja nismo imali priliku za noćne izlaske, ali naš drug Nikola i njegov brat su nam obećali da će nas sledeći put kada dođemo u Kinu, voditi u najluđe i najneobičnije klubove na svetu. Peking je neverovatan grad - s osmehom govori Tržanova.
Budući da je pobornik alternativnih metoda lečenja, Goca otkriva da, ako joj u bliskoj budućnosti ne uspe da se ostvari u ulozi majke, neće oklevati da pomoć potraži od kineskih medicinskih stručnjaka, koji se bave alternativnim metodama.
- Ovog puta nisam se podvrgla njihovim alternativnim metodama za povećanje plodnosti, ali nije isključeno da ćemo u želji za potomstvom potražiti pomoć i tamo - iskrena je pevačica koja je po povratku u Beograd jedva čekala da se vidi sa prijateljima i sa njima podeli impresije iz ove predivne zemlje i obraduje ih kineskim tradicionalnim poklonima. Naravno, posebno brižljivo birala je darove za svoju kćerku Lenu koja nije mogla da dočeka njen povratak, ne samo što se uželela majke već i da vidi šta joj je kupila.
- Prijateljima smo za poklon uglavnom kupili različite suvenire, štapiće za jelo i poneku haljinu, dok sam moju Lenu obradovala brojnim zanimljivim sitnicama i šarenim haljinicama. Mogu da kažem da smo se predivno proveli. Raša i ja smo smo oduševljeni Kinom i jedva čekamo da ponovo dođemo u ovu savršenu zemlju. Sledeći put planiramo da posetimo Šangaj i Hongkong - kaže na kraju Goca Tržan.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin