Goca Tržan: Dobila verenički prsten koji su zajedno izabrali njen dečko Raša i kćerka Lena

Goca Tržan: Dobila verenički prsten koji su zajedno izabrali njen dečko Raša i kćerka Lena

Autor: | 24/12/2013

0


Goca Tržan, mesec dana pošto je pristala da se uda za svog dečka Rašu Novakovića, dobila je i verenički prsten.
Goca se nakitom pohvalila na društvenim mrežama, ali je sliku vrlo brzo povukla, shvativši da bi ipak radije da ovaj deo svoje intime zadrži za sebe. Kako izvor blizak pop pevačici kaže, Goca ne može da bude srećnija.
- Raša je namerno odlučio da sačeka s kupovinom prstena. On je zaprosio Gocu, iako prsten nije spremio, ali je sve vreme imao plan da mu oko izbora nakita pomogne njena ćerka Lena. Obišli su nekoliko juvelirskih radnji u potrazi za pravim prstenom, pa su na kraju odluku o kupovini doneli zajedno - rekao je Gocin prijatelj i dodao da je Lena bila presrećna što ju je Raša uključio u sve oko veridbe.
Goca Tržan nije želele da komentariše vest o vereničkom prstenu, ali smo dobili odgovor od njenog portparola.
- Jedino što Goca želi da poruči jeste da je srećna i da će se, kao i do sada, maksimalno posvetiti svojoj porodici i muzičkoj karijeri - rekli su iz pevačicinog tabora.
Raša je Gocu zaprosio početkom novembra nakon dve godine veze. Njih dvoje i poslovno sarađuju, jer Raša, koji je inače 14 godina mlađi od pevačice, svira bubnjeve u njenom bendu. Raša nema dece i ovo će mu biti prvi brak, a Goci drugi.

goca trzan rasa Svet_854_18.11.2013_1_595
izvor: Kurir
foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin