Deniz Ričards: Dostojanstveno odgovorila Čarliju Šinu na prozivke

Deniz Ričards: Dostojanstveno odgovorila Čarliju Šinu na prozivke

Autor: | 24/12/2013

0


Dostojanstveno je ćutala dok ju je danima bivši suprug Čarli Šin vređao putem Tvitera. Ali, čak i Deniz Ričards ima granice, pa se putem ove društvene mreže obratila ocu svoje dece i zamolila ga da prestane.
– Jesi li gotov s napadanjem? Zadrži neki nivo, čoveče. Našoj deci ovo nije potrebno. Bićeš dobrodošao ako želiš da provedeš Božić sa nama. Nadam se da ćeš ipak stići. Molim te, prestani zbog naše dece – napisala mu je Deniz, koja se poslednjih nedelja našla na Šinovoj meti, jer mu je navodno zabranila da provede Božić sa decom.
- Da vidimo da li sam razumeo - nećeš pustiti devojčice ni na 30 minuta, iz vile vredne 10 miliona dolara koju sam ti dao, da dođu 100 metara dalje i otvore Božićne poklone koje im je tata kupio - jedna je od poruka koje je Šin uputio bivšoj supruzi, sa kojom je do skoro bio u odličnim odnosima i koja je brinula o njegovim blizancima, koje je dobio u braku sa Bruk Miler, dok je ona bila na odvikavanju od narkotika.
Od tada, Čarli objavljuje tvitove pune besa, a uništio je i poklon koji su on i Denis dobili za venčanje, pa je tu fotografiju takođe objavio na Tviteru. Deniz je jednom od fanova na pitanje zašto ne dozvoljava Čarliju da vidi decu, odgovorila da to nije istina.
– Zapravo, to nije istina. Ne znam zašto ima potrebu da ovo radi javno. Ne razdvajam ga od dece – napisala je.

Autor: Life Content
Foto: Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin