Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Potreseni nakon saobraćne nesreće

Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Potreseni nakon saobraćne nesreće

Autor: | 23/12/2013

0

U lančanom sudaru koji se dogodio jutros kod Šimanovaca učestvovaa je i Ana Štajdohar zajedno sa njenim mužem Nikolom Demonjom. Na sreću, prošli su bez povreda. Oni su se vraćali sa svirke iz Banjaluke a evo šta Nikola kaže o tome:

- Dakle, čitaćete po portalima, u novinama, i gledaćete na televiziji šta se to sve izdešavalo na autoputu jutros. Mi smo bili dovoljno daleko da je sa nama sve ok, a opet dovoljno blizu, i u zasebnom udesu, da smo zaista osetili jedan deo tog užasa. Materijalno, ali i emotivno.

Želim da kažem da smo moja ljubav i ja sad došli našoj kući, a neki ljudi nisu stigli tamo gde su krenuli, i nikad neće. Čuvajte se debilčina na autoputevima, sklanjajte se čim ih nanjušite u okolini, opasni su po život! Čitavo sranje se dogodilo - naravno - pred zoru, magla je bila gusta, saobraćaj takođe, mokri putevi, nikakva vidljivost, ma svi uslovi za katastrofu su ispunjeni, i ona se desila. Eto svima nama još jednog podsetnika da je život najranjivija stvar na svetu, te da ga uvek maksimalno treba čuvati. Kao što mi jedna gospođa jednom reče "od sudbine se ne može pobeći, ali je ne treba ni izazivati".
Više od 24h smo na nogama, putovali do Banja Luke, svirali, pa nazad. Sad idemo napokon na spavanje. Laku noć narode, tj dobar dan, i pamet u glavu, ne vredi izgubiti život, ili nekome ga uzeti, zbog najnebitnijih 5 minuta na svetu.

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin