Bane Tomašević: U poseti mališanima obolelim od autizma

Bane Tomašević: U poseti mališanima obolelim od autizma

Autor: | 22/12/2013

0

Glumac Branislav Tomašević nedavno je u društvu kolega Nedeljka Bajića i Milana Čučilovića posetio „Dečji kulturni centar“, gde je gledao mjuzikl „Alisa u zemlji čuda“, koji su izveli mališani sa smetnjama u razvoju.

Povod njihove posete bilo je obeležavanje „Svetskog dana osoba sa invaliditetom“, a naši umetnici, koji trenutno igraju u najgledanijoj seriji „Ravna gora“, uživali su u predstavi čiji su junaci bili deca uglavnom obolela od autizma.

- To je bio divan povod da se svest ljudi usmeri na razmišljanje o najmlađima sa problemom autizma. Ideja je bila da glumci iz serije „Ravna gora“ pogledaju predstavu i da se posle toga druže sa mališanima. Ja sam iskreno uživao u mjuziklu i osećao sam se veličanstveno okružen svom tom decom. Bilo nam je vrlo lepo, svi su oni bili veoma srećni što nas vide, igrali smo se, fotografisali i lepo družili. Problemi najmlađih mene uvek iskreno pogađaju i uvek se rado odazivam svim akcijama koje su namenjene njima - tvrdi Tomašević, koji je posebno osetljiv na probleme mališana od kada se sa suprugom Jelenom ostvario u ulozi roditelja. Njih dvoje imaju dvojicu predivnih sinova, šestogodišnjeg Dušana i četvorogodišnjeg Bogdana.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti