Petar i Ivana Strugar: Tajno venčanje u krugu najbližih

Petar i Ivana Strugar: Tajno venčanje u krugu najbližih

Autor: | 20/12/2013

0

Talentovani glumac Petar Strugar, koji je dospeo u medijsku žižu filmskim ostvarenjem "Montevideo, Bog te video", gde je ostvario zapaženu rolu, a trenutno je u ulozi voditelja emisije "Tvoje lice zhvuči poznato", nedavno je sa svojom izabranicom i koleginicom Ivanom Nikolić u tajnosti sklopio brak u njihovom omiljenom restoranu u Zemunu. Poslednjih meseci zaljubljeni par bio je posvećen pripremama za svoje venčanje, ali su sve svoje zamisli uglavnom čuvali samo za sebe, jer su želeli da taj dan prođe bez medijske halabuke. Sudbonosno "da" oni su želeli da izgovore u intimnoj i opuštenoj atmosferi, a idealno mesto za to bio je restoran "Unca fibre", koji se nalazi u blizini Dunavskog keja. Mladenci su na svoj najsrećniji dan pozvali samo najbliže prijatelje i članove familije, tako da je na svečanosti bilo svega nekoliko desetina gostiju koji su bili odlično raspoloženi. Umesto raskošne venčanice mlada se opredelila za kratku belu haljinu, pripijenu uz telo, koja je isticala njenu vitku figuru, dok je ponosni mladoženja nosio crno odelo i belu košulju. Odlično raspoloženi Petar i Ivana zavet na večnu ljubav izgovorili su matičarki u restoranu, čitave večeri nisu se odvajali i sve vreme nisu skidali osmeh sa lica. Lepa glumica odlučila je da uzme prezime svog supruga, što nije iznenadilo prisutne. Malo, ali odabrano društvo bilo je izuzetno veselo, a bend je čitave večeri svirao najpoznatije muzičke hitove. Ponesena dobrom atmosferom i nevesta je pred kraj večeri zapevala, na oduševljenje svih gostiju.
Budući da ne vole da pričaju o privatnom životu, Ivana i Petar ni ovog puta nisu želeli da komentarišu to što su uplovili u bračne vode.
- Ne želim ništa da komentarišem ni da dajem intervjue - rekla je bivša gospođica Nikolić u kratkoj telefonskoj izjavi, dok se njen suprug poslednjih dana nije javljao na telefon.
Zanimljivo je da, iako učestvuje u megapopularnom televizijskom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", čiji je jedan od voditelja, na svoje venčanje Strugar nije pozvao nikoga od članova ekipe sa kojom sarađuje. Inače, mladi glumac je poznato po svom nepristupačnom stavu prema javnosti. Posle samo nekoliko intervjua, koje je dao na početku karijere, odlučio je da više ne komunicira sa medijima tako da o vezi sa sadašnjom suprugom nikada nije govorio.
Petar i Ivana počeli su da se zabavljaju prošle godine, a njihova ljubav "otkrivena" je samo nekoliko meseci kasnije, januara 2013. Pošto je Petar radio predstavu "Smrt trgovačkog putnika" u Ivaninom matičnom Beogradskom dramskom pozorištu, njih dvoje su se zbližili i prve emocije su se ubrzo rodile. Svoju vezu su u početku krili i od najbližih saradnika, a kasnije više nije bilo moguće sakriti nabujala osećanja. Životna izabranica Petra Strugara poreklom je iz Šapca i potiče iz lekarske porodice. Fakultet dramskih umetnosti završila je pre sedam godina, posle čega je igrala značajne role u mnogim poznatim predstavama.
Iako nisu javno pričali o svojoj ljubavi, veza ovog para od početka je bila veoma ozbiljna i skladna. Na proleće poznati glumac je svoju izabranicu upoznao sa svojim najmilijima. Zajedno su bili u Crnoj Gori kod Petrove porodice, čime se pohvalio prijateljima na "Fejsbuku".
Iako su planove u vezi s njihovim venčanjem uglavnom držali u tajnosti, talentovana glumica pohvalila se kolegama u Beogradskom dramskom pozorištu, kojima je sa ponosom istakla da će ubuduće nositi prezime Strugar, dok je Petar počastio kolege sa kojima radi na realizaciji šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato".

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin