Nataša Kojić: Polako gradi holivudsku karijeru

Nataša Kojić: Polako gradi holivudsku karijeru

Autor: | 20/12/2013

0

Nataša Kojić Taša radi sa najvećim imenima Holivuda. Nakon što je snimila film sa Leonardom DiKaprijom sada sarađje sa Suzan Sarendon, Rejbel Vilijams...
- Glumim u seriji "Men Working", "Justified", uglavnom male uloge. Korak po korak, komponujem muziku za dokumentarce, reklame i nameravam da se tome ozbiljnije posvetim. Na snimanju sam upoznala Suzan Sarendon i Rejbel Viliams i sa njima radila "Super fun night". Počela sam kao statista, a sada već imam male uloge i sve ide po planu. Očekujem da ću jednog dana isključivo komponovati filmsku muziku. Gluma mi je trenutno profitabilan hobi, ali ja sam pre svega muzičar i komponovanje mi je najbitnije. Sada, ipak, nemam mogućnosti da puno biram - kaže Taša za Kurir.
- Ne bih da zvučim napucano, ali ovo su moji prvi koraci i hvala Bogu što sve ide po planu. Mnogo radim i surovo sam disciplinovana - dodaje Nataša.
U Srbiji je završila FMU, a u Americi Berkli.
- Zahvaljujući znanju koje sam stekla na FMU dobila sam stipendiju na Berkliju. Fali mi brat i nadam se da ćemo ovog leta surfovati zajedno na plažama u Americi. Redovno pratim tatinu karijeru, mama je naučila sve detalje produkcija s kojoj radim, a s tatom se čujem porukama. Naučila sam i da spremam srpske specijalitete i često sama pravim musaku - kaže Nataša.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti