Simbol ljubavi: 5 najlepših vereničkih prstenja poznatih dama

Simbol ljubavi: 5 najlepših vereničkih prstenja poznatih dama

Autor: | 19/12/2013

0

 

Neke od poznatih dama su javno govorile o svojoj veridbi, dok su druge to pokušavale da sakriju od javnosti. Bilo da su nam same rekle ili ne, prsten na njihovoj ruci rešio je sva pitanja, a njihov sjaj nije  bilo moguće ne primetiti.

1) EN HATAVEJ

Glumački i bračni par En Hatavej i Adam Šulman verili su se 2011. godine. Veridba je ozvaničena dijamantskim prstenom. Prošle godine, posle petogodišnje veze, par se venčao na privatnom imanju u gradiću Big Sur na kalifornijskoj obali. Tridesetogodišnja glumica za tu posebnu priliku odabrala je venčanicu modnog brenda “Valentino”.

2) BLEJK LAJVLI

Dvadesetšestogodišnja Blejk Lajli prošle godine verila se sa kolegom Rajanom Rejnodlsom. Nakon glasina da se par verio, usledio je i dokaz, glumica je uslikana sa komadom nakita dizajnera Lorein Švarc, ukrašenim velikim dijamantom svetlo roze boje i sitnim dijamantima. Blejk i Rajan venčali su se septembra 2012. u Severnoj karolini, a  glumica je na venčanju nosila “Markeza” haljinu.

3) OLIVIJA VAJLD

Veridba Olivije Vajld i Džejsona Sudeikisa, januara ove godine nije bila iznenađenje. Dvadesetdevetogodišnja glumica je u više navrata izjavljivala koliko je zaljubljena u svog partnera sa kojim je u vezi od novembra 2011. godine. Džejson je Oliviju zaprosio prstenom sa zelenim kamenom, a u odabiru najboljeg komada pomogao mu je prijatelj Džastin Teru. Brak koji će uskoro sklopiti biće drugi za oboje.

4) DŽENIFER LAV HJUIT

Ubrzo nakon što su se pojavile glasine da je tridesetčetvorogodišnja glumica Dženifer Lav Hjuit u vezi sa kolegom Brajanom Halisejem, pre par meseci osvanula je vest da se par verio i da očekuje prvo dete. Veridbu su ozvaničili dijamantskim prstenom, a glumica je prvi put sa prstenom uslikana ovog juna na odmoru u Firenci. Dženifer i Brajan u vezi su od početka 2012. godine, a zajedno su glumili u serijama “Lav bajts” i “Klajent list”.

5) KELI OZBORN

Nakon što je pre tri godine raskinula veridbu sa Lukom Voralom, Keli Ozborn je otpočela vezu sa Metjuom Mošartom. Neuspešni prvi put nije je sprečio da se jula ove godine veri sa sadašnjim partnerom. Par uskoro planira venčanje, a kao simbol njihove ljubavi pevačica i dizajnerka na ruci nosi srebrni prsten ukrašen dijamantom. Kako je izjavila dvadesetosmogodišnja Keli, kao  inspiracija  u odabiru prstena poslužila je minđuša njenog oca, rokera Ozija Ozborna. Fotografiju prstena podelila je sa svojim obožavaocima na Tviteru koji su bili oduševljeni njegovim izgledom.

Izvor: zena.blic.rs

Foto: AFP/Reuters/AP/ Tviter

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još