Maja Nikolić: Sa Alenom sam ponovo poželela da se ostvarim u ulozi majke

Maja Nikolić: Sa Alenom sam ponovo poželela da se ostvarim u ulozi majke

Autor: | 19/12/2013

0

Posle dva neuspela braka Maja Nikolić konačno je pronašla partnera koji je u potpunosti osvojio njeno srce i ispunio očekivanja. Tridesetosmogodišnja pevačica godinama priželjkuje da pored sebe ima muškarca koji će moći da prati njen uzavreli temperament i pruži joj ljubav. Kada se najmanje nadala, sreća joj se osmehnula, upoznala je biznismena iz Holandije Alena Savića, koji joj je vratio osmeh na lice. Bila je to ljubav na prvi pogled.
- Ponovo sam srećna i zaljubljena. Od kada sam upoznala Alena, sve mi je krenulo nabolje u životu, odjednom su se svi privatni problemi rešili u moju korist. Poslednjih sedam godina, otkako sam se razvela od drugog supruga, molila sam Boga da mi pomogne da nađem nežnog, pametnog i duhovitog muškarca. Žudela sam za partnerom koji optimistično gleda na život, kosmopolitom otvorenog srca koji je u stanju da me voli onakvu kakav jesam i koji razume moje potrebe. Sve to pronašla sam u Alenu - započinje razgovor za "Hello!" Maja i otkriva kako se osećala pri prvom susretu sa njim.
- Bila je to ljubav na prvi pogled, zaledila sam se kada sam videla njegove crne oči. Posle višečasovnog razgovora znala sam da mi fizički i duhovno u potpunosti odgovara. Posle našeg poznanstva Alen je trebalo da se za nekoliko dana vrati u Holandiju, gde živi, ali je zbog mene produžio boravak u Beogradu. Već na našem drugom sastanku toliko su sevale ljubavne iskre među nama da smo poželeli da taj trenutak zauvek potraje. Planovi su nam veliki i ozbiljni, živećemo na relaciji Srbija-Holandija, ali se nikada nećemo razdvajati.
Koliko je emotivno ispunjena i zaljubljena govori i činjenica da je svog izabranika upoznala sa sinovima i ostalim članovima porodice.
- Onog trenutka kada sam osetila da je Alen osoba koja može da me usreći poželela sam da ga upoznam sa svojim sinovima, kojima se takođe dopao jer je neposredan u komunikaciji i veoma duhovit. Nedavno smo zajedno bili na roditeljskom sastanku kod mog sina Luke. Alen me odlično razume i pruža osećaj sigurnosti, čini mi se da će me voleti i brinuti se o meni celog života. Mnogo je dobar čovek, pravoslavac rodom iz Bosne. Ime Alen dala mu je majka po legendarnom glumcu Alenu Delonu. Otac mu je, nažalost, poginuo na ratištu. Alen je, kao i ja, razveden, njegova bivša supruga je Holanđanka sa kojom ima sina Marka. Iako je četiri godine mlađi od mene, veoma je zreo, imamo iste poglede na život, zbog čega se od prvog trenutka lepo slažemo - priča Nikolićeva, koja sa novim izabranikom koji joj je "zarobio" srce planira venčanje.
- Iako imam dva neuspela braka iza sebe još verujem u ljubav i brak. Prethodnih godina mnogo sam patila, ali verujem da je taj period iza mene. Sa Alenom sam ponovo poželela da se ostvarim u ulozi majke. Volela bih da dobijem kćerku i još dva sina. Nas dvoje obožavamo decu, nadam se da će nam se snovi i želje ostvariti - završava Maja Nikolić.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin