Bajaga i Instruktori: Tribjut bend "Bitlsa" specijalan gost na novosadskom koncertu

Bajaga i Instruktori: Tribjut bend "Bitlsa" specijalan gost na novosadskom koncertu

Autor: | 16/12/2013

0

Bitls tribjut bend, Bestbit, nastupiće kao predgrupa Bajagi i Instruktorima, 27. decembra na velikom koncertu koji će održati u velikoj dvorani Spensa. Bend će ovim koncertom, poslednjim u 2013, uspešno završiti turneju "Daljina, dim i prašina"!

- Drago mi je što su nas Bajaga i Instruktori pozvali da nastupimo pred tako velikim auditorijumom. Naš nastup ispred Bajage nije slučajan, jer kod njega nesumnjivo postoji uticaj liverpulske četvorke, kao i kod mnogih svetskih muzičara. Ko nije slušao Bitlse, a bavi se pop muzikom - tu nešto nije u redu! - kaže član "Bestbita" Damjan Dašić.

Osim što su Bajaga i Instruktori na kraju pesme "Samo nam je ljubav potrebna" obradili "All You Need Is Love" Bitlsa, Dašić podseća na još jednu vezu beogradskog i liverpulskog benda - basista Miroslav Cvetković-Cvele i bubnjar Čeda Macura učestvovali su na albumu "Rubber Soul Project" (1996), na kom je grupa Bitls entuzijasta izmaštala svoje verzije njihovih pesama, koje nisu snimljene i od kojih su ostali poznati samo naslovi.

Karte za koncert Bajage i Instruktora koštaju 800 i 1000 dinara, ali će od 20. decmebra važiti nove cene - 1.000 dinara za parter i 1.200 dinara za tribine.

Prodaju se na blagajnama Spensa i mreža Gigstiks i Iventim.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još