Kloi Kardašijan: U vezi sa Rijaninim bivšim dečkom

Kloi Kardašijan: U vezi sa Rijaninim bivšim dečkom

Autor: | 15/12/2013

0

Kloi Kardašijan navodno je u vezi sa igračem bejzbola Metom Kempom. Samo dan nakon što je objavljeno da je rijaliti zvezda podnela papire za razvod braka od košarkaša Lamara Odoma, pojavile su se glasine da je ona ponovo zaljubljena. Dvadesetdevetogodišnja Kloi viđena je kako sa Kempom odlazi u jednu teretanu u Los Anđelesu, iako su pokušali da se sakriju od paparaca i radoznalih pogleda. Došli su odvojenim automobilima i ušli na različite ulaze, ali to im nije pomoglo da se neprimećeno sastanu.
- Kloi i Mar se viđaju, ali još uvek ništa nije ozbiljno. Ali ona se ponaša kao da je zaljubljena. Kloi je takva, ona se lako zaljubljuje, ali i brzo odljubljuje - rekao je izvor.
Met, koji je prethodno bio u vezi sa pop zvezdom Rijanom, dodatno je "podgrejao" ove glasine objavivši fotografiju novogodišnje jelke porodice Kardašijan, koja je nastala u kući Kloine majke Kris Džener.
Kloi je u petak podnela papire za razvod od Lamara Odoma nakon četiri godine braka, a kao razlog navela je "nepomirljive razlike". Njihov brak već mesecima je u problemima, otkako je otkriveno da je košarkaš varao svoju suprugu, te da je zavistan od narkotika.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti