Adrijana Lima: Pravo je čudo što sam ovoliko istrajala u ovom poslu

Adrijana Lima: Pravo je čudo što sam ovoliko istrajala u ovom poslu

Autor: | 15/12/2013

0

Adrijana Lima bi po stažu koji ima kao "Victoria's Secret" anđeo mogla da bude proglašena za baku među ostalim anđelima. Ona i Aleksandra Ambrozijo šetaju pistom tokom ovog modnog spektakla već trinaest godina, ali se Andrijana još nije umorila od reklamiranja ekstravagantnog donjeg veša.
- Definitivno sam baka - kroz smeh je prokomentarisala Andrijana u razgovoru za "Vogue".
- Prvi put sam 2000. godine bila deo ovog spektakla i zadivljujuće je to što sam istrajala ovoliko dugo. Uvek podržavam i nove devojke. Kara Delevinj je tako kul. Dopada mi se ukus "Victoria's Secret" tima, uvek biraju super i uzbudljive devojke - zaključila je Lima.
Adrijana je još i otkrila da se ipak stiču neke prednosti kada ste ovoliko dugo u poslu, a jedna od njih je i ta da ne morate uvek da probate garderobu koju želite da nosite:
- Više ništa nikada ne probam. Nakon ovoliko godina provedenih u modelingu, nosila sam odeću najrazličitijeg stila, tako da sada mogu samo da pogledam neki komad garderobe i da znam da li će dobro da mi stoji ili ne. Tako je čak i sa naočarima za sunce. Isto je i sa "Victoria's Secret". Njihovi dizajneri znaju šta svaka od nas voli, koje boje i oblik i tako nam ugađaju.
Pravo iz Londona, Lima putuje poslom za Dubaji, odakle će otputovati u svoj dom u Majamiju, gde će provesti Božić da suprugom Markom Jarićem i ćerkama Sijenom i Valentinom.

Izvor: Blic

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin