Doris Dragović: Na sceni Kombank Arene sa 100 muzičara iz Srbije

Doris Dragović: Na sceni Kombank Arene sa 100 muzičara iz Srbije

Autor: | 13/12/2013

0

Na sceni sa Doris Dragović na koncertima 14. februara u Kombank areni i 8. marta u Spensu nastupiće više od 100 muzičara iz Srbije, najavila je danas Arena. Pevačica je izrazila želju da nastupi sa renomiranim izvođačima iz Srbije tako da će se na bini, između ostalih, naći i veliki mešoviti hor i solisti.
Poznata pevačica priprema iznenađenja kojima će obradovati svoje obožavaoce, a jedan od gostiju biće popularni tenor Ganni Gomulin koji se proslavio saradnjom i nastupima sa velikim svetskim zvezdama među kojima su Natali Kol, Gloria Gejnor i Ana Oksa.
Zajedno sa Doris otpevaće "Prayer/Molitva" koju izvode Selin Dion i Andrea Bočeli.
- Unapred se radujem i sa nestrpljenjem iščekujem nastupe 14. februara u Kombank areni i 8. marta u Spensu i posebno mi je drago što se padaju na ovako lepe datume. Volela bih da se na mojim nastupima izrode neke nove ljubavi i učvrste stare - poručila je Dragović.
Ona će srpsku publiku podsetiti na pesme "Željo moja", "Marija Magdalena", "Anđeo Gabrijel", "Malo mi za sriću triba" i druge koji su obeležile njenu 30 godina dugu karijeru.
Mnogi Doris Dragović svrstavaju u zvezde čiji sjaj ne bledi i koje su uvek na vrhu, ali nikada nisu bile deo tipičnog estradnog sveta. Nakon velikog hita "Željo moja" sa kojim je predstavljala Jugoslaviju na "Pesmi Evrovizije" 1986. godine, njena karijera išla je uzlaznim tokom. Ređali su se pesme i albumi koji su nosili etikete "zlatna", "dijamantska", "platinasta", velike turneje i koncerti.
Ulaznice za koncert u Kombank areni i u Spensu u prodaji su po cenama od 1.500 do 2.900 dinara na svim prodajnim mestima "Eventima", na blagajni Arene, u Bilet centru Beograda, Domu omladine, TC "Ušće" i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: doris dragović

Najnovije vesti