Marina Visković otvara vrata svog prostranog devojačkog kutka

Marina Visković otvara vrata svog prostranog devojačkog kutka

Autor: | 12/12/2013

0

Dvadesetpetogodišnja pevačica Marina Visković i pre nego što je zakoračila na javnu scenu i izdala svoju prvu pesmu stekla je veliku popularnost među beogradskom publikom jer je bila najviše angažovana pevačica u popularnim klubovima. Početkom godine izdala je prvi album "Alisa u zemlji čuda", koji je publika odlično prihvatila. Poznata Zemunka ima velike planove u karijeri. Posle napornih nastupa i snimanja emisija i spotova, atraktivna brineta najradije se odmara u svom luksuznom stanu u naselju "Altina", koji se nalazi u sklopu porodične zgrade njenog oca, pa su joj prve komšije roditelji i brat.
Specijalno za magazin "Hello!" šarmantna pevačica otvara vrata svog prostranog devojačkog stana i otkriva da će uskoro verovatno promeniti adresu stanovanja jer planira da započne zajednički život sa svojim emotivnim partnerom, čiji identitet ne želi da otkriva, pošto on nije javna ličnost.

Zbog čega volite Zemun i zašto ste taj kraj izabrali za život?
- Volim Zemun jer sam navikla na taj deo grada. Tu sam odrasla, pohađala sam osnovnu i srednju školu, pa sam jako vezana za tu beogradsku opštinu. Kao i svi Zemunci svoj kraj volim najviše na svetu, a naročito Gardoš i Dunavski kej. Uskoro planiram da kupim sebi još jednu stambenu jedinicu i kada razmišljam koji kraj da izaberem ništa mi ne pada na pamet osim Zemuna ili eventualno Novog Beograda.

Koliko živite u sadašnjem stanu?
- Već nekoliko godina, ali sam i ranije živela u blizini. Sada nisam u srcu Zemuna već u Altini, novom naselju u okviru te opštine. U pitanju je zgrada koju je sagradio moj otac. On je želeo da napravi veliki stambeni objekat kako bi svako imao dovoljno prostora za sebe, i uspeo je u tome. Imamo tri sprata i na svakom je po jedan stan, tako da u jednoj stambenoj jedinici žive moji roditelji, u drugoj brat sa devojkom, a u trećoj ja. Meni je ovde odlično jer imam svoj mir i svoje dvorište, mogu glasno da pustim muziku, a da se niko ne naljuti. Centar grada nimalo ne volim.

Da li vam odgovara što vaši roditelji žive u neposrednoj blizini?
- To svakako ima svojih prednosti i mana, ali meni to u potpunosti odgovara. Prvo, osećam se sigurno jer su moji najbliži u neposrednoj blizini, a opet imam svoju slobodu. Naravno, tu je uvek mama da mi nešto skuva kada poželim. Imam sreću da moji roditelji nisu nimalo naporni i razumeju kada želim da se osamim i ne smetaju mi. To se uglavnom dešava posle svirki i napornih putovanja.

Prija li vam što ste se ipak na neki način osamostalili i odvojili od roditelja?
- Naravno da mi prija. Ovaj stan sam dobila od roditelja kada sam imala dvadeset godina i smatram da je to odlično vreme da se započne samostalni život. Odvajanje od njih dosta je uticalo da brže odrastem i postanem zrelija i u nekim drugim oblastima života. Ko god ima mogućnosti trebalo bi da započne samostalni život, to od srca preporučujem.

Jeste li sami uređivali dom ili ste imali pomoć arhitekte?
- Sve sam sama radila jer uživam u tome i volim te poslove. Čak sam odlučivala i kakva će biti struktura prostorija. Moj stan ima nešto više od stotinu kvadrata, što je više nego dovoljno za jednu devojku od dvadeset pet godina, koliko sada imam. Odlučila sam da prostor ne pregrađujem i ne pravim mnogo soba u njemu pošto živim sama već da veći deo stana bude jedna ogromna prostorija sa izdvojenom spavaćom sobom. Za sada nemam kuhinju jer ne kuvam i taj deo stana sam pretvorila u garderober, ali ako jednog dana bude bilo potrebe, verovatno ću ugraditi i kuhinju. Da sa porodicom živim ovde, verovatno bi raspored bio drugačiji, ali ovako smatram da je za mene ovo idealno rešenje.

Zbog čega ste izabrali da u vašem životnom prostoru dominiraju svetli tonovi?

- Volim svetle prostore jer me svetli tonovi nameštaja opuštaju. Ranije sam imala nešto tamnije zavese i jastuke, ali sam nedavno renovirala stan, pa sam, između ostalog, i to izbacila. Inače, volim kada u stanu dominira neka toplina i kada on podseća na pravi dom, a ne sviđa mi se minamalizam jer me stanovi uređeni po tom principu podsećaju na kafiće ili javne objekte i nikada ne bih mogla da živim u takvom prostoru.

Jeste li sav nameštaj kupovali ili ste neke komade dizajnirali i pravili po meri?
- Sve komade koje za sada imam kupovala sam u salonima nameštaja. Međutim, imam neke ideje i dobrog stolara pa ću verovatno uskoro i praviti nešto. Mislim da je dobro da u stanu imam nešto što sam sama osmislila.

Posećujete li često prodavnice u kojima se mogu kupiti sitnice za kuću?

- To često radim. Obožavam velike robne kuće u kojima se prodaju različite stvari za domaćinstvo. Moja strast su sveće i svećnjaci i njih mi nikada nije dosta. Romantični sam tip pa obožavam da uživam uz sveće i muziku u svom domu.

Provodite li dosta vremena u svom domu?
- Volim da provodim vreme u svom stanu, a pošto sam veliki esteta bilo mi je izuzetno važno da sve uredim po svom ukusu i da se lepo osećam u svojoj kući. Zadovoljna sam kako sve izgleda, ali planiram neke manje korekcije.

Dok ste živeli u roditeljskom domu uvek ste težili tome da vaša soba bude besprekorno uređena?
- Jesam, moja soba je uvek bila po mom ukusu. Imala sam sreću da uvek živim u velikim stanovima i da imam svoj kutak. U poslednjem stanu u kome sam živela sa roditeljima imala sam čak zaseban ulaz, pošto smo kupili dva stana koja smo spojili u jedan. Osim ulaza, imala sam i zasebno kupatilo, a taj deo našeg domaćinstva u potpunosti je bio sređen po mojim idejama.

Imate mnogo cipela i garderobe, volite li šoping?
- Volim da mi deo u kome čuvam svoje stvari bude prostran i pregledan. Često mi se dešava da negde žurim, pa je tada od izuzetne važnosti da znam šta mi se gde nalazi. Često odlazim u šoping, bar jednom nedeljno, ali garderobu više volim da kupujem u inostranstvu jer je izbor u Beogradu prilično sužen. Međutim, i ovde se snalazim. Takođe redovno raspreman ormar i lako se odričem odeće koju više ne nosim. Nije da nešto posebno uživam u šopingu, ali deo mog posla je da uvek budem lepo obučena.

Kakve su novosti u vašem poslu?
- Poslednje što je publika mogla da vidi je spot "Litar krvi", koji se meni mnogo dopada, a naišao je i na odličnu reakciju publike. Uskoro ću ekranizovati još jednu pesmu sa mog albuma, koji je izašao početkom godine. Posle toga izdaću novi singl, što bi trebalo da se dogodi oko Nove godine.

Znate li već sada gde ćete nastupati za doček nove godine?
- Još pregovaram u vezi s tim pa ne mogu ništa da najavim, ali izuzetno sam zadovoljna brojem nastupa koje imam i ne opterećujem se mnogo zakazivanjem novogodišnjeg koncerta.

Prethodnih godina u januaru ste po pravilu odlazili na egzotična putovanja. Planirate li da to ponovite i početkom 2014. godine?
- To bih mnogo volela i imam to u planu, ali još ne znam da li će se ta želja ostvariti. Ne bih da najavljujem gde ću ići, kada i sa kim jer još ništa nije sigurno.

Već nekoliko godina ste u skladnoj vezi, planirate li zajednički život sa vašim momkom i da li bi on u tom slučaju morao da se preseli u Zemun?
- Ne bi morao da se seli u Zemun. Nas dvoje se već sada osećamo kao da živimo zajedno, jer sam više kod njega nego u svojoj kući. Često razgovaramo o početku zajedničkog života, pod istim krovom.

Planirate li da uskoro ozvaničite vašu vezu i razmišljate li o potomstvu ili vam je trenutno karijera na prvom mestu?
- Ne opterećujem se time i trenutno ne razmišljamo na tu temu. Naravno, ako se desi, neću imati ništa protiv. Kao i svaki razuman čovek radije ću se odlučiti za ljubav i porodicu nego za karijeru, to se uopšte ne dovodi u pitanje.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin