Dženifer Lav Hjuit: Kćerka kao ostvarenje dugogodišnjeg sna

Dženifer Lav Hjuit: Kćerka kao ostvarenje dugogodišnjeg sna

Autor: | 12/12/2013

0

Američka glumica i pevačica Dženifer Lav Hjuit i njen suprug i partner iz serije "The Client List" Brajan Halisej postali su roditelji prelepe devojčice, kojoj su dali ime Otem Džejms Halisej. Povodom ovog srećnog događaja Sara Fuler, portparol za štampu tridesetčetvorogodišnje glumice, objavila je saopštenje u kome je navela da je popularni par oduševljen rođenjem bebe i da je odlučio da joj daju ime Otem, što u prevodu znači jesen.
- Dženifer Lav i njen suprug Brajan Halisej veoma su uzbuđeni zbog rođenja kćerke. Mala Otem Džejs Halisej došla je na svet 26. novembra - pisalo je u saopštenju Fulerove, koji je objavio magazin "US vikli". Ona je navela i da je poznati par nedavno upriličio tajno i intimno venčanje, ali nije iznela detalje.
Dženifer Lav i njen partner Brajan Halisej počeli su da se zabavlju u martu 2012. pošto je poznata glumica raskinula sa glumcem Džerodom Ejnsohom. Poslednje tri godine glumica, koja je slavu stekla u serijama "Šaptačica duhovima" i "Za istim stolom", izjavljivala je kako jedva čeka da nađe idealnog partnera sa kojim će želeti da dobije dete. Želja joj se konačno ispunila.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin