Deniz Ričards: Oslobođena optužbi za zlostavljanje dece Čarlija Šina

Deniz Ričards: Oslobođena optužbi za zlostavljanje dece Čarlija Šina

Autor: | 11/12/2013

0

Deniz Ričards oslobođena je optužbi za zlostavljanje sinova Čarlija Šina.

Četrdesetdvogodišnja glumica bila je pod istragom Socijalne službe Los Anđelesa, nakon što je Šinova bivša supruga, Bruk Miler, tvrdila da je ona fizički zlostavljala i zapostavljala njihove četvorogodišnje blizance Boba i Maksa, kao i Denizinu decu iz braka sa Šinom, devetogodišnjeg Sema, osmogodišnju Lolu i njihovu dvogodišnju kćerku Eloiz. Ipak, nadležni organi sada su utvrdili da nema osnova za ovakve optužbe.

Izvor je za sajt "RadarOnline" rekao:

- Službe su ubrzo ustanovile da nema osnova za tvrdnje koje je iznela Bruk, kao i da neće biti potrebno dalje sprovoditi istragu. Deniz je sarađivala sa nadležnim organima i bila spremna da se još jednom sastane sa njima, ali odlučeno je da to neće biti neophodno. Slučaj je završen.

Ovo je već drugi put da je Bruk Miler na ovaj način optužila Deniz, bivšu starateljku njene dece. Međutim, sada se, kao i prvi put, pokazalo da su optužbe neosnovane.

Deniz je ranije imenovana za privremenog staratelja Boba i Maksa, nakon što je Bruk hospitalizovana zbog zloupotrebe narkotika, ali se nedavno povukla, jer su se blizanci nasilno ponašali prema njenim kćerkama, te sada žive sa rođenim bratom Bruk Miler.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: deniz ričards