Hello Awards: Zvezde iz celog regiona stižu na sutrašnji parti na Belom dvoru!

Hello Awards: Zvezde iz celog regiona stižu na sutrašnji parti na Belom dvoru!

Autor: | 09/12/2013

0


Kao i protekle dve godine, veliko interesovanje medija vlada za dodelu nagrada Hello! ličnost godine koje će za 2013. biti održane sutra od 19:00 časova na Belom dvoru.
O tome svedoči i preko 50 akreditovanih ekipa iz Srbije i regiona.
U prisustvu Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i Princeze Katarine, veliki broj zvezda iz oblasti sporta, filma, pozorišta, televizije, muzike i mode - okupiće se sutra na beogradskom Dedinju kako bi saznali ko su nosioci ovogodišnjih priznanja. Kao i ranijih godina - među laureatima je veliki broj i popularnih ličnosti iz celog regiona.
U sutrašnjoj decembarskoj "Starry, starry night" neke od zvezda iz regiona doći će iz zvaničnog hotela manifestacije "Metropol Palace" gde su smeštene - luksuznim automobilima marke "Mercedes" koji je zvanični auto Hello Awards. Generali pokrovitelj i ove godine je "Davidoff".
Sve detalje o glamuroznom Hello Partiju saznaćete sutra od 19:00h na portalima hellomagazin.rs i svet.rs na kojima će vas naša ekipa izveštavati onako kako ste navikli kada su ovakvi događaji u pitanju "iz minuta u minut".
Snimak "Hello Awards" sa Belog dvora moći ćete da pogledate idućeg vikenda na TV Pink u terminu o kojem ćemo vas obavestiti u toku nedelje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin