Lepa Brena: Nezaboravan provod u Americi

Lepa Brena: Nezaboravan provod u Americi

Autor: | 05/12/2013

0

Po završetku poslovnih obaveza u "Grand produkciji" folk diva Lepa Brena spakovala je kofere i pridružila se članovima svoje porodice u Majamiju, gde je provele dve nedelje. Pored druženja sa sinovima, koje dugo nije videla, tamo je proslavila svoj rođendan i uživala u krstarenju Atlantskim okeanom.
- Susret sa sinovima je bio veoma dirljiv. Oni sada žive u Americi i imaju svoj život ispunjen obavezama u kome nema luksuza na koji su navikli u Srbiji. Drago mi je što su samostalni jer, kada su sa nama u Beogradu, oni su deca poznatih roditelja i tada su u našoj senci. Sada, kada su otišli od kuće, imaju šansu da trasiraju svoj život, da odluče čime žele da se bave, ali na realan način, prema standardima koji su normalni za njihove vršnjake širom sveta - iskreno govori za "Hello!" Lepa Brena, koja ističe da joj je boravak u Sjedinjenim Državama veoma prijao.
- Dok smo boravili u Americi krstarili smo Atlantskim okeanom i uživali u pogledu na Majami sa vode. Obišli smo veštačka ostrva, od kojih je najpoznatije "Star Ajland", na kome kuće imaju sve najveće zvezde svetskog šou-biznisa, među kojima Madona, Dženifer Lopez i Džek Nikolson - priča folk pevačica.
Pošto je na svoj rođendan bila u Beogradu, bez sinova i supruga, Brena je poželela da sa malim zakašnjenjem u Majamiju organizuje rođendanski parti.
- Moj rođendan proslavili smo na privatnoj zabavi sa svim našim prijateljima iz Majamija i društvom naših sinova i zaista smo se sjajno proveli. Bila je divna atmosfera, a najdraže mi je bilo što smo posle duže vremena svi bili na okupu - priča vlasnica produkcije "Grand", koja je po povratku iz Majamija u svojoj kući u Beogradu, sa suprugom i odabranim krugom prijatelja, proslavila krsnu slavu Aranđelovdan.
Budući da je u Sjedinjenim Državama nakupila pozitivnu energiju, Brena planira da konačno objavi kompakt disk sa dugo najavljivanim sevdalinkama.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti