Nikolina Pišek: U šoku zbog krvoločnog napada pasa

Nikolina Pišek: U šoku zbog krvoločnog napada pasa

Autor: | 02/12/2013

0

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek pretrpela je veliki šok kada je saznala da su psi njenog komšije napali njenog brata i njihova dva ljubimca.
- Na livadi iza zgrade u kojoj nam žive roditelji zaskočila su ih komšijina tri psa. Bratu su pocepali odeću i srušili ga na pod. Lupio je glavom u beton. Mom Tajsonu smrskali su sedam rebara, zubima probili plućno krilo, imao je napuknut pršljen i teške ugrizne rane - rekla je Nikolina za 24sata.hr.
Nakon krvavog napada Nikolinin mlađi brat Domagoj je završio u bolnici gde je ustanovljeno da je imao potres mozga, dok su pse odveli na Veterinarski fakultet. Tamo je Tajson podlegao zadobijenim ranama, dok je drugi ljubimac, Majk, prošao bolje. Ima velike ugrizne rane, ali se oporavlja od napada kod kuće.
U momentu kada se ovaj napad dešavao Nikolina je bila u Beogradu, ali je nakon saznanja šta se desilo odmah krenula u Zagreb. Kako je objasnila, vlasnici nemačkih ovčara su njene komšije i čuvaju ih u garaži.
- Drže ih u garaži ili jednoj od autoprikolica, gde psi znaju da budu ceo dan, leti i zimi. Kraj već desetak godina živi u strahu od njih. Nasrću na garažna vrata, već su napadali druge ljubimce, a jedan se pre nekoliko meseci zaleteo na moju majku - rekla je Nikolina.

Autor: Life Content

Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: nikolina pišek

Najnovije vesti