Milica Mandić: Ljubavno zadovoljstvo mi daje vetar u leđa

Milica Mandić: Ljubavno zadovoljstvo mi daje vetar u leđa

Autor: | 28/11/2013

0

Uspešna sportistkinja Milica Mandić, koja je prošle godine u tekvondu osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu i tom prilikom stekla veliku popularnost, polako se navikava na život pod budnim okom medija. Lepa brineta tvrdi da joj prija pažnja javnosti, naročito zbog toga što je postala uzor mnogim mladim ljudima, a i ove godine takođe se mogla pohvaliti mnogim uspešnim rezultatima.
- Ovu godinu pamtiću po mnogobrojnim putovanjima jer sam učestvovala na desetak međunarodnih turnira, a za svaki od njih sam morala da se pripremam, uglavnom van Beograda. Bilo je dosta medalja, kao što je zlato na evropskom klupskom prvenstvu ili srebro na Mediteranskim igrama, ali sam, na veliku žalost, na Svetskom prvenstvu zauzela peto mesto. To je bilo najvažnije takmičenje u sezoni i teško sam prežalila što sam propustila da osvojim medalju iako sam postigla mnoge uspehe - počinje priču Milica, koja tvrdi da je ove godine imala priliku da obiđe mnoga lepa mesta širom sveta.
- Iako sam se uželela da duže budem kod kuće, smatram privilegijom česta putovanja i priliku da obiđem mnoge zanimljive destinacije širom sveta. Ove godine sam skoro mesec dana provela u Meksiku, a imala sam priliku da obiđem i Iran, Brazil, Koreju i gotovo čitavu Evropu. Stekla sam mnogo prijatelja u inostranstvu, a sve to istinski obogaćuje čoveka.
Atraktivna dvadesetdvogodišnjakinja uskoro će se odseliti iz roditeljskog doma jer je od države kao dobitnik olimpijske medalje dobila prvi stan, ali zbog obaveza na turnirima još nije uspela da uredi svoj dom.
- Uskoro planiram da se iselim iz roditeljskog doma i započnem samostalan život. Uređenje doma uvek predstavlja slatku muku, ali ja još nisam stigla da uživam u tome. Usled mnogobrojnih takmičenja nije bilo vremena, ali nadam se da će radovi ubrzo biti završeni. Odlučila sam da u tom stanu živim sa sestrom pošto smo nas dve vrlo bliske. Ispostavilo se da mi je ona talija i u poslu jer sam najveći uspeh postigla na Olimpijskim igrama, a to je bilo jedino takmičenje na koje me je pratila. Inače, uvek putujem bez članova porodice - zapaža Mandićeva.
Talentovana sportistkinja nedavno je otpočela ljubavnu vezu sa kolegom iz tekvondo kluba "Galeb", sa kojim se zabavlja već tri meseca.
- Ne volim mnogo da pričam o privatnom životu, ali ne krijem da sam u vezi sa kolegom iz mog kluba, čije ime ne bih otkrivala. Mnogo sam srećna i smatram da se to emotivno zadovoljstvo odražava na mene kao ličnost, ali i na druge aspekte života. Iako zbog posla nisam često kod kuće, smatram da privatni život zbog toga ne mora da trpi jer, kada imate želju za nečim, uvek se nađu način i vreme da se tome posvetite - iskrena je lepa dama koja tvrdi da ne dozvoljava da je slava promeni.
- Živim isto kao pre godinu dana kada sam dospela u medijsku žižu. Moji prijatelji su ostali isti, treniram u istom klubu i volim iste stvari. Samo sada postoji mnogo ljudi koji su čuli za mene i to mi prija jer, kada čujete da ste nekome uzor, onda vam to daje vetar u leđa i podstiče vas da nastavite - zaključuje Milica.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti