Severina Vučković: Koncert u Splitu rasprodat u rekordnom roku

Severina Vučković: Koncert u Splitu rasprodat u rekordnom roku

Autor: | 27/11/2013

0


Severina je prva muzička zvezda kojoj je pošlo za rukom da rasproda splitsku Spaladium arenu do poslednjeg mesta.

Prema rečima direktora arene, Renca Posinkovića, nikada u Splitu nije vladalo ovakvo interesovanje za neki koncert, kao za Severininu muzičko-scensku bajku “Dobrodošao u klub”, iako su tamo svoje koncerte održavala najveća imena regionalne muzičke scene poput Zdravka Čolića, Đorđe Balaševića, Dina Merlina i mnogih drugih.

Turneja “Dobrodošao u klub” je muzičko-scenski spektakl u četiri čina, isprepletan vrhunskim scenskim nastupom velikog broja plesača, neverojatnim scenskim efektima i probranim Severininim hitovima. Kao i za svoje prethodne nastupe i za splitsku Arenu Severina je pripremila nešto posebno, pa tako ekipu koja učestvuje u stvaranju ove priče čini čak 90 ljudi, dok je reditelj koncerta i celog spektakla priznati slovenački umetnik Tomaž Pandur.

Split tako može da očekuje sve ono što je do sada imala priliku da vidi publika u Rijeci, Beogradu, Skopju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Dubrovniku, Varaždinu i Novom Sadu - i još više od toga. Koncert u Splitu je poslednji koncert u Hrvatskoj, po mnogima najspektakularnije regionalne turneje koju je do sada videlo preko 100.000 ljudi.

Uz turneju po Hrvatskoj i regionu Severininu 2013. godinu obeležili su i odlični nastupi u Minhenu, Berlinu, Cirihu, Parizu, Kopenhagenu i brojnim drugim gradovima gde žive naši iseljenici, koji su punili dvorane i klubove u kojima je Severina nastupala i gde su je dočekivali i ispraćali s ovacijama. Do kraja godine Severina će, osim u Splitu, 6. decembra, nastupiti i u Frankfurtu, Mariboru, Črnomelju, Phorzheimu, a za kraj godine rezervisani su novogodišnji nastupi u hotelu Splendid, u Budvi, 31. decembra i 1. januara 2014. godine, kao i u Kotoru 2. januara.

Autor: Life Content

Foto: Miloš Nadaždin

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti