Radomir Počuča: Napustio televiziju i vratio se staroj ljubavi

Radomir Počuča: Napustio televiziju i vratio se staroj ljubavi

Autor: | 27/11/2013

0


Radomir Počuča, voditelj informativnog programa TV “Pink” napustio je ovu medijsku kuću i, nakon dve decenije, vratio se u policiju. On tamo sada obavlja funkciju portparola protivterorističke jedinice MUP-a Republike Srbije.

- Kažu, svuda pođi, ali kući dođi. Ne vredi da se čovek bori protiv onoga što jeste, čime je definisan i zbog čega postoji. Kao protivterorista iz vojske i sa fronta otišao sam u Vučitrn da postanem policajac, a sada sam u timu protivterorista policije. Pozdrav svim mojim prijateljima, saborcima i kolegama - napisao je Počuča na svom Fejsbuk profilu.

Novi portparol protivterorističke jedinice MUP- a Republike Srbije, rođen je 15. septembra 1970. godine u Vršcu. Poreklom je iz Hrvatske. Bio je u braku sa Sanjom Nakić, koja je takođe zaposlena na televiziji Pink. Iz prvog braka sa suprugom Danijelom ima ćerku Mariju. Na televiziji Pink je radio kao prezenter vesti, a proslavio se kao voditelj informativne emisije “Infotop”. Ljubitelj je oružja i adrenalinski zavisnik.

pocuca
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti