Prizovite novac uz pomoć pirinča

Prizovite novac uz pomoć pirinča

Autor: | 26/11/2013

0

Poklonici feng-šuija tvrde da pirinač može da vam pomogne da prizovete novac, da se oslobodite glavobolje i stresa, ali i da vam „oživi“ mobilni telefon koji je završio u vodi.

Najpre iz novčanika povadite račune i razne papiriće i učinite ga urednim da biste prizvali pozitivnu energiju. Potom obavite ritualno čišćenje uz pomoć pirinča i morske soli koje treba da sipate u pregratke novčanika. To će u roku od 24 časa pokupiti negativnu energiju.

Svakodnevni stres stvara napetost u područu vrata i uzrokuje glavobolje. Da biste se oslobodili glavobolje i stresa, pripremite kilogram pirinča (ne onog sa dugim zrnima). Nemojte da ga perete, već ga samo pročistite od nečistoća, stavite u veliku čarapu na kojoj ćete zašiti otvor. Preko toga navucite još jednu čarapu, pa ovaj „pirinčani valjak“ dobro zagrejte i stavite na vrat. Trebalo bi da veoma brzo, već posle 15 minuta, osetite kako bol u glavi popušta.

Na kraju, nemojte zaboraviti da pirinač može da vrati u život vaš mobilni telefon koji je igrom slučaja završio u vodi. Kada ga rastavite i prosušite fenom, delove telefona ubacite u činiju punu belog nekuvanog pirinča, dobro ih „zakopajte“, pa posle dan-dva izvadite. Pirinač će upiti svu vlagu iz telefona.

Izvor: zena.blic.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti