Ana Vidić: Supruga slavnog fudbalera Nemanje Vidića opčinila Britance

Ana Vidić: Supruga slavnog fudbalera Nemanje Vidića opčinila Britance

Autor: | 25/11/2013

0

Supruga kapitena Mančester junajteda i bivšeg fudbalskog reprezentativca Srbije Nemanje Vidića - Ana Vidić zablistala je uz svog muža na Unicefovoj humanitarnoj gala večeri protekle nedelje u Mančesteru.

Naime, na Old Trafordu je održana 14. godišnja gala večera pod nazivom Junajted za Unicef, a glavne zvezde večeri bili su upravo prvotimci "crvenih đavola". Neki od njih došli su u solo režiji, bez lepših polovina, dok je srpski fudbaler Nemanja Vidić ponosno ušetao sa svojom suprugom Anom.

Ono što je svim britanskim tabloidima odmah zapalo za oko bila je odevna kombinacija Srpkinje, koja je zaista izgledala veoma zanosno u teget-plavom elegantnom kombinezonu. Još kada na sve to dodate i perfektnu liniju, koju ova mlada mama održava i pored tri deteta koja je rodila, može se reći da Nemanja ima razloga da bude i više nego ponosan.

Kapiten Junajteda i Ana u braku su već sedam godina i imaju trojicu sinova, Luku, Stefana i Petra. Ana Vidić se veoma retko pojavljuje u javnosti, još ređe daje izjave, ali je jedna od omiljenih meta mančesterskih paparaca. Mediji na Ostrvu proglasili su je jednom od najlepših žena fudbalera.

Nemanja Vidić i njegova supruga Ana veliki su humanitarci. Iako se trude da svoja dobra dela drže podalje od očiju javnosti, u Srbiji je opštepoznato da su pomogli velikom broju ljudi.

Fudbaler i njegova lepša polovina nikada u medijima nisu se reklamirali na račun akcija u kojima su učestvovali, ali je poznato da Vidić nikada nije bio težak na parama kada je u pitanju pomoć drugima.

izvor: Kurir
foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti