Oven Vilson: Požar na snimanju najnovijeg ostvarenja

Oven Vilson: Požar na snimanju najnovijeg ostvarenja

Autor: | 21/11/2013

0

Glumci Oven Vilson i Lejk Bel bili su prinuđeni na jedan dan da napuste snimanje trilera "The Coup", zbog požara koji je oštetio filmski set na severnom Tajlandu, saopštili su policija i producentska kuća.

Film "The Coup"” napeti je triler o američkoj porodici koja se seli na jugoistok Azije, gde biva upletena u krvave borbe tokom kojih pobunjenici nemilosrdno napadaju grad.

U filmu takođe igra i Pirs Brosnan, koji će se narednog meseca priključiti ekipi. Pre požara glumci su snimali scenu eksplozije u trošnoj zgradi u gradu Lampangu, rekao je portparol producentske kuće "Living Films".

- Završili smo snimanje scene eksplozije. Dok se ekipa pakovala neko je video vatru na trećem spratu zgrade - rekao je on, prenele su svetske agencije.

Čelnici policije su rekli da se sumnja na visok nivo specijalnih efekata koji su uzrokovali električni kratak spoj koji je izazvao požar.

Zbog oštećenja seta, portparol je rekao da sada treba da se pronađe nova lokacija za snimanje koja će podsećati na onu gde je snimljena eksplozija.

Izvor: Tanjug

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još