Dženifer Lorens: Gluma mi je pomogla da prevaziđem anksioznost

Dženifer Lorens: Gluma mi je pomogla da prevaziđem anksioznost

Autor: | 18/11/2013

0

Dženifer Lorens ispričala je da je kao tinejdžerka posećivala psihologa zbog problema sa hiperaktivnošću i nervozom, sa kojima se susrela kada je pošla u školu.
- Moj nadimak je bio Nitro, kao nitroglicerin. Bila sam hiperaktivna i radoznala oko svega - ispričala je zvezda filma "Igre gladi", te dodala:
- Kada mi je majka pričala o mom detinjstvu uvek mi je govorila da je u meni postojala neka svetlost, iskra koja me je neprestano inspirisala. Kada sam krenula u školu, ta svetlost se ugasila. Nikada nismo saznali šta je u pitanju, neka vrsta socijalne anksioznosti. Ipak, imala sam dosta prijatelja. Mislim da se nisam smatrala inteligentnom jer nisam bila dobar đak. U životu se dešava da su neki ljudi glupi, ali ipak uspeju da se "izvuku". Ja sam jedna od njih. Išla sam kod psihologa, ali nije mi pomagalo.
Lepa Oskarovka kaže da je uspela da prevaziđe svoje probleme kada je počela da se bavi glumom.
- Jednog dana, molila sam svoje roditelje da me odvedu na kasting, otišli smo u Njujork i tada sam počela da glumim. Čim bih se popela na binu, moja mama je počinjala da vidi promenu u meni. Videla je da moji strahovi nestaju. Ponovo je pronašla svoju kćerku, onu koja je imala tu svetlost i radost. Konačno sam pronašla svoj put u životu i nešto što me je činilo srećnom jer sam se osećala sposobnom, dok sam se ranije osećala beskorisno. Zato se moja mama borila da postanem glumica - kaže ona.
Trud Dženiferine majke Karen se isplatio pošto je njena kćerka od tada dobila Oskara za najbolju glumicu, za ulogu u filmu "Silver Linings Playbook", i jedna od najtraženijih i najomiljenijih mladih zvezda. Uprkos fenomenalnom uspehu koji je postigla toliko rano, ona se, kako kaže, trudi da nastavi da živi normalnim životom.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin