Tanja Rađenović otkriva tajnu svoje lepote

Tanja Rađenović otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 17/11/2013

0

Voditeljka televizije "Pink" Tanja Rađenović, šarmom i prijatnim glasom brzo je osvojila simpatije publike. Izuzetna spikerka požrtvovana je majka dve kćerke, desetogodišnje Teodore i šestogodišnje Anđele, koje ima sa suprugom Petrom Rađenovićem, profesorom matematike. Posle dinamičnog posla koji radi, a koji iziskuje dobru pripremu i koncentraciju, slobodno vreme koristi da ga što kvalitetnije provede sa najmilijima. Pored profesionalnih i porodičnih obaveza, Tanja ne zapostavlja brigu o svom telu. Iako je za njen izgled zaslužna genetika, pažljivo bira kozmetičke preparate i redovno upražnjava razne medicinske tretmane za ulepšavanje. Iako se ne šminka svakodnevno, Tanja Rađenović ističe da bez nalakiranih noktiju nigde ne izlazi.

Da li vam je važno da u svakoj prilici budete doterani?

- Volim da sam u svakom trenutku uredna. Higijena mi je veoma bitna u životu. Svakodnevno negujem lice i telo, bez obzira koliko sam umorna. U privatnom životu retko se šminkam. Zahvaljujući dobroj genetici, imam dobar ten, pa nemam potrebu da, kada ne radim, nanosim puder. Umesto njega, rado koristim toniranu kremu.

Koje kozmetičke preparate najčešće upotrebljavate?
- Najčešće na lice nanosim kreme "Vichy". Ponekad posegnem za preparatima "Collistar", ali ubedljivo najbolja noćna nega za moj ten su kreme koje se prave u apoteci. Malo su teže, ali čini mi se izuzetno hranjive i kao takve prijaju mom licu.

Kako se borite protiv podočnjaka?
- Na moju veliku radost, nemam podočnjake. Stvarno sam blagoslovena zbog toga, jer kada vidim koliko žene oko mene imaju problema sa tim, budem zahvalna roditeljima na dobroj genetici.

Posećujete li redovno kozmetičara?

- Smatram da bi moje lice i telo trebalo da neguje doktor, osoba koja je školovana i stručna za to. Već nekoliko godina redovno idem na temeljno čišćenje lica kod dermatologa.

Jeste li se podvrgavali nekim estetskim intervencijama i podržavate li estetsku hirurgiju?
- Imam sreće da izgledam mladoliko, pa još nemam potrebe za radikalnijim zahvatima na licu. U poslednje vreme u bore smejalice ubrizgavam hijaluron. Nemam ništa protiv estetske hirurgije, ali kada dođe vreme za to. Volim umerenost i estetske intervencije u službi ulepšavanja i vraćanja prirodnog izgleda kože, bez preterivanja.

Da li ste, kada ste bili mali, kritikivali svoju majku što vam nije podarila lepše uši, nos, noge ili ste oduvek bili zadovoljni izgledom?
- Majku nikada nisam kritikovala zbog lica, jer sam uvek bila zadovoljna svojim tenom i crtama. Ipak, ima jedna stvar na mom telu koja me je uvek nervirala, stalno sam patila što nemam lepše ruke. Volela bih da su elegantnije i ženstvenije. Koliko god da sam vežbaala, nikada nisam mogla da postignem da mi ruke budu mršave, kakve sam priželjkivala.

Volite li masaže?

- Ne spadam u osobe koje uživaju u masažama. Jednom godišnje idem na anticelulit masažu kod proverene maserke.

Budući da imate plavu kosu, na koji način je negujete?
- Na moju sreću, prirodna sam plavuša, ali se već nekoliko godina farbam. Volim svoj volumen i oblik kose, jer se lako održava. Volim da odem kod frizera "Mister X", koji mi tako sredi kosu da mogu samostalno kod kuće da eksperimentišem.

Jeste li pristalica veštačkih noktiju i popularnog "izlivanja"?
- Ne, nikako. Mislim da te stvari nisu dobre. Na moju sreću, imam jaku nokatnu ploču, pa nikada nisam imala potrebe da je ojačavam. Mislim da svaka dama može sama kod kuće da nauči da na odgovarajući način neguje ruke i nokte.

Kako se borite sa viškom kilograma?

- U poslednje vreme sve teže. Prijateljice mi kažu da sam mršava, ali ja znam da imam višak na stomaku i to me nervira. Volim da jedem, veliki sam gurman, a svi ti kolači, grickalice i slatkiši kao da znaju gde bi pravo trebalo da idu kako bi me izludeli, pravo u stomak i ruke.

Jeste li nekada poželeli da lice i telo ukrasite tetovažom ili pirsingom?
- Razmišljala sam o tome, ali se nikada nisam usudila na taj korak. Volim da na telu vidim nenametljivu tetovažu, jer ga ona često ukrasi. Verovatno mi se nije desila tako značajna stvar koju bih volela da zabeležim na svojoj koži kao trajni podsetnik. Možda nisam ni imala hrabrosti jer, poznajući sebe, verovatno bi mi tetovaža na mom telu počela da smeta kad bih je se nagledala.

Intervju: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin