Soraja Vučelić od tate za rođendan dobila putovanje na Tenerife

Soraja Vučelić od tate za rođendan dobila putovanje na Tenerife

Autor: | 16/11/2013

0


Soraja Vučelić u poslednje vreme često ide na egzotična putovanja, ali ovog puta znajući šta voli, njen tata je pored nasledstva koje joj je prepisao, finansirao i pet dana na Tenerifama. Lepa brineta pobegla je u toplije krajeve kako bi se odmorila i pripremila za obaveze koje je očekuju u narednom periodu.
- Sara je jako srećna što je sada u dobrim odnosima sa tatom, često ide kod njega u Hrvatsku, odlično se slažu, a s obzirom da joj je danas rođendan, njen tata je odlučio da joj pokloni putovanje jer zna da ona to najviše voli i uplatio joj je pet dana na Tenerifima. Kada joj je saopštio, bila je iznenađena i odlučila je da ode pre rođendana, kako bi se odmorila i spremila za obaveze koje je očekuju u narednom periodu - priča nam izvor blizak Soraji.
- To je bio rođendanski poklon od tate i porodice koji me je jako obradovao. Odmorila sam se, kupala, sunčala i baš mi teško pada ova zima u Beogradu - kroz osmeh kaže Soraja.
Podsećanja radi, Sara je sa polubratom dobila nasledstvo od svog oca. Njoj pripada kuća u Zadru, stan u Kninu i nekoliko automobila. Verdnost svega je oko 400. 000 evra.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin