Džejk Gilenhal: Hospitalizovan nakon povrede na snimanju

Džejk Gilenhal: Hospitalizovan nakon povrede na snimanju

Autor: | 15/11/2013

0

Džejk Gilenhal prevezen je u urgentni centar u Los Anđelesu nakon što se u sredu ujutru povredio na snimanju svog novog filma "Nightcrawler". Prema rečima očevidaca, slavni glumac udario je šakom u ogledalo, iz za sada nepoznatnih razloga.
- Džejk je poludeo. Njegov lik je gledao u ogledalo tokom snimanja jedne scene, a on je iz besa udario ogledalo i razbio ga, te se toliko gadno posekao da je morao da ide u bolnicu - rekao je izvor sa seta magazinu "People".
Drugi izvor potvrdio je da se na snimanju desila nezgoda, ali tvrdi da se sve desilo zbog toga što se glumac previše uživeo u ulogu.
- Ta scena bila je veoma emotivna i napeta, njegov lik je razgovarao sa svojim likom u ogledalu, a on se toliko uživeo da je udario šakom u ogledalo, koje se razbilo i iseklo ga. To je sve bilo deo scene, a ne posledica njegovog besa - tvrdi izvor, te dodaje da se on vratio na set čim mu je povreda sanirana.
Gilenhal je nedavno šokirao javnost kada je na jednom događaju pokazao svoju drastičnu promenu težine zarad uloge u pomenutom filmu. Naime, glumac je smršao preko deset kilograma za ulogu novinara koji izveštava o kriminalu.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin