Toni Cetinski: Beogradska publika je neponovljiva

Toni Cetinski: Beogradska publika je neponovljiva

Autor: | 14/11/2013

0

Hrvatski muzičar Toni Cetinski obeležiće 23. novembra 25 godina karijere koncertom u "Kombank areni". Nepopravljivi romantik u duši, kako pevač sebe naziva, nastupio je već dva puta u najvećoj dvorani u regionu. Poslednji put je pevao Beograđanima za Dan ljubavi 14. februara prošle godine, kada je prepuna "Arena" zaljubljenih parova gorela od emocija, a Cetinski poručuje da ništa manje ne očekuje ni ovog puta.
- Biće to klasičan koncert koji izvodim sa bendom, a pesmu sa kojom ću ga započeti odabraće publika - rekao je u sredu na konferenciji za medije Toni Cetinski.
- Volim interakciju sa fanovima na društvenim mrežama. Osluškujem njihov puls i tako biram repertoar. Na koncertu ću izvoditi i numere sa novog albuma "Opet si pobedila". Produkcija će biti moćnija nego na prethodnim koncertima, čime ćemo nadomestiti nedostatak igrača na sceni. Volim da pevam u Beogradu, jer me vaša publika uvek lepo dočeka. Ona je nešto posebno. Aplauz koji sam dobio na prošlom koncertu za interpretaciju pesme "Karuzo", nigde se nije ponovio, a svuda sam je pevao. To je ono što me posebno raduje.
Pevač se pred novinarima pojavio vidno mišićaviji, od napornih treninga u teretani, i u rokerskoj odevnoj kombinaciji, otkrivši da je veliki zaljubljenik u rokenrol.
- Kada bi od roka moglo da se živi, to bih i svirao. Na početku karijere smatrao sam da ne mogu celog života pevati o ljubavi. Vremenom sam shvatio da je ona nepresušna inspiracija i moj najveći pokretač - istakao je Toni, dodajući da bi na koncertu voleo da vidi prijatelja i kolegu Đuleta iz "Van Goga".
Toni je zakasnio petnaestak minuta na konferenciju za medije, ali iz, kako je rekao, opravdanih razloga. U holu hotela u kojem se družio sa novinarima, sreo je najboljeg svetskog a našeg, tenisera Novaka Đokovića.
- Presrećan sam što sam upoznao trenutno najboljeg sportistu na svetu. Pozvao sam ga na koncert, ali on, nažalost, neće biti u zemlji. Poželeo sam mu sreću na Dejvis kupu. Pohvalio mi se da je uzeo na aukciji gitaru Ronija Vuda, otrčavši do kola kako bi mi je pokazao. Obećao mi je da će mi dati reket, a mojoj deci majice i kačkete - rekao je ushićeno pevač.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin