Kloi Kardašijan i Lamar Odom: Potražili pomoć bračnog savetnika

Kloi Kardašijan i Lamar Odom: Potražili pomoć bračnog savetnika

Autor: | 14/11/2013

0

U želji da prevaziđu krizu u svom braku, Kloi Kardašijan i Lamar Odom potražili su pomoć bračnog savetnika. Odnos slavnog para uzdrman je otkako su se pojavile glasine da je košarkaš prevario rijaliti zvezdu, te da se bori sa zavisnošću od opojnih droga, a pošto su čvrsto odlučili da ne žele da njihovom braku dođe kraj, redovno posećuju jednog priznatog terapeuta na Beverli Hilsu kako bi razrešili sve probleme.
- To je za njih veoma emotivno, govorili su o svim problemima koje imaju. Kloi i dalje voli i stalo joj je do Lamara, ali biće potrebno dosta vremena da preboli sve što se desilo - rekao je izvor, te dodao da se Lamar oporavlja, da ne koristi narkotike i da se ugojio skoro 10 kilograma.
Slavni par po prvi put se pojavio zajedno otkako su se počela šuškanja o krizi u braku, prošle nedelje na proslavi 58. rođendana Kloine majke Kris Džener.
- Bili su prisutni samo članovi bliže porodice i prijatelji. Lamar i Kloi se lepo slažu i ponašali su se kao pravi par. Bilo je veoma intimno i svi su se radovali što su proveli neko vreme sa njima - rekao je izvor.
Inače. Kloi se priprema na veliko poslovno putovanje u okviuru kojeg će obići Veliku Britaniju, Dubai i Australiju, te svoje preostalo slobodno vreme želi da iskoristi kako bi shvatila šta želi od života i braka, te kakva su njena osećanja prema Lamaru.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin