Antonina Petković: Zaštitno lice kampanje Elite Model Look za ceo svet

Antonina Petković: Zaštitno lice kampanje Elite Model Look za ceo svet

Autor: | 13/11/2013

0


Antonina Petković model agencije Models Inc. – Elite Model Look, postala je zaštitno lice kampanje za 2014. godinu za čitav svet. Mlada Čačanka otkrivena je upravo na Elite Model Look izboru 2011. godine, a danas krasi njihovu kampanju na svetskom nivou.

Prve modne korake, nakon učešća na Elite Model Look izboru, Antonina je napravila u Parizu, gde je već pri prvom putovanju osvojila Vivienne Westwood i radila njenu reviju na nedelji mode. Ubrzo su usledili angažmani u Milanu, Londonu, Njujorku…

7

Antonina je za svega dve godine postala zaštitno lice Viktorije Bekam i legendarnog Tom Forda, za kog je čak potpisala ugovor o ekskluzivnosti. Radila je revije Etro, Roberto Cavalli, Max Mara, Etam, slikala se za britanski Elle, italijanski Vanity Fair, američki Teen Vogue, krasila kampanje za Replay, Pepe Jeans, Zaru, Stradivarius, Bershku… Vrtoglavi uspeh Antonine Petković krunisan je i Elite Model Look kampanjom, koju rade najveći svetski top modeli, otkriveni na tom izboru.

Just Cavalli

Organizator Elite Model Look izbora u Srbiji kao i u Crnoj Gori organizuje agencija Models Inc. – Elite Model Look, Antoninina matična agencija, čije su vlasnice topmodeli Danijela Dimitrovska Amidžić, Marija Vujović Vukčević, kao i najbolji agent na ovim prostorima Mirjana Udovičić.  

Elite Model Look otkrila je najveće topmodele u Srbiji i pored Antonine Petković, zastupa i Simonu Andrejić, Katarinu Lukić, Sandru Burić, Kristinu Andrejević, Martu Milanović

Just Cavalli 1

Ukoliko zelite da krenete njihovim stopama, novi kasting za Elite Model Look izbor za 2014. godinu, održaće se u subotu 16.11.2013. u hotelu Park u Beogradu u 12h.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti