Skarlet Johanson: Želim da promenim svog verenika

Skarlet Johanson: Želim da promenim svog verenika

Autor: | 11/11/2013

0


Glumica Skarlet Johanson priznala je da vrši pritisak na svog verenika, kako bi promenio neke svoje osobine.
Skarlet, koja će se uskoro udati za francuskog novinara Romena Dorijaka, kaže da joj je potrebno mnogo truda da bi ga razumela i prihvatila ga, a da ga ne menja u savršenog muškarca kakvog želi.
- Imam naviku da pokušavam partnera da ubacim u kalup koji sam napravila za njega. Vršimo pritisak na ljude da budu onakvi kakve ih mi želimo. Potrebno je mnogo sazrevanja, kako biste shvatili da su upravo razlike ono što ojačava i obogaćuje vezu, što nam pomaže da se razvijamo kao partneri i kao ljudi. Priznajem da sam kriva za to što pokušavam da menjam svog verenika - ispričala je ona.
Skarlet (29) veoma je srećna na privatnom i poslovnom planu u ovom trenutu. Glumica, koja je prethodno bila udata za Rajana Rejnoldsa, presrećna je zbog svoje karijere i zato što može da radi ono što je usrećuje.
- Mislim da sam oduvek bila, po prirodi, srećna osoba. Svako ima svoje momente, ali radim ono što volim i moj posao me veoma ispunjava, a osim toga plaćena sam dobro da ga radim. Živim u Njujorku, u Parizu, mnogo putujem. Radim sa ljudima kojima se divim. Kako da se žalim?! - zaključila je.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti