Jelena Tomašević: Za rođendan poželela još jedno dete

Jelena Tomašević: Za rođendan poželela još jedno dete

Autor: | 11/11/2013

0


Pevačica Jelena Tomašević-Bosiljčić proslavila je svoj trideseti rođendan sa publikom u jednom klubu, gde je održala koncert. Te večeri sa njom su bili njen suprug Ivan Bosiljčić i njihovi prijatelji iz Beograda, Užica i Kragujevca.
- Svi su mi poželeli još jedno dete, a iskreno i sama sam isto to poželela. Mislim da je vreme i da bi bila idealna razlika između Nine i druge bebe, budući da ona sada ima godinu i devet meseci. Iako to ne može da se isplanira, mnogo bismo voleli da nam se desi. Volela bih da dobijem dečaka zato što ja imam starijeg brata. Razlika između nas dvoje je tri godine. Imamo predivan odnos i znam šta znači imati nekoga, odrastati pored nekoga - kaže lepa brineta.
Nekoliko dana ranije ona je na konferenciji za novinare, na kojoj je najavila svoj nastup, takođe obeležila svoj rođendan, a tom prilikom dobila je i tortu na kojoj je pisalo njeno ime, kao i ime mesta i datum koncerta. Jelenu je ovaj poklon izuzetno obradovao, što je i sama naglasila. Pošto je tom prilikom izgledala jako lepo, otkrila je da je to posledica ispunjenog života koji vodi.
- Moj lep izgled sigurno ima veze sa Ninom, koja je ulepšala moj život na najlepši mogući način, brakom koji mi očigledno prija. Imam divne prijatelje i društvo koje mi ulepšava dan - zaključila je pevačica.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti